Verdens beste skillingsboller!

Jeg vet det var mandag og det kanskje ikke er den beste dagen spise boller p, men jeg var p sykebesk og da er det alltid lurt ha med seg noe til glede pasienten. Det er ikke spesielt gy vre syk, s noen smakeprver av verdens beste skillingsboller hjelper kanskje litt (i hvertfall mens du spiser de). Dette er en amerikansk oppskrift, noe som gjr de usunne og rett og slett IKKE mandagsmat!

Frst blander du olje, sukker og melk (jeg brukte lettmelk fordi jeg ikke hadde helmelk) i en kasserolle og varmer det opp til det koker.

S lar du blandingen kjle seg ned i 45-60 min til den en lunken.Tilsett gjren (jeg bruker alltid trrgjr) og la den virke i 5 minutter. N tilsetter du mesteparten av melet. La det vre 2,5 dl igjen.

N lar du blandingen hvile i en time fr du tilsetter resten av ingrediensene.

Nr alt er blandet sammen kan du la deigen st i kjleskapet til du skal bruke den.

Smelt s smret (bruk rikelig), str p sukker og kanel (bruk rikelig her og). Deigen er klissete s du m bruke god tid nr du ruller den.

Stek bollene p 180 grader i ca 15 minutter.

Jeg lover dere at de er farlig gode, jeg lagde bare halvparten fordi jeg var redd for spise for mange. Heldigvis skulle jeg gi dem vekk.

5 kommentarer

Anita

08.feb.2011 kl.22:47

De ser farlig gode ut!! :D nam nam :)

Lillian

08.feb.2011 kl.22:56

Mmmmmmm, trur skillingsbolla er nke av da beste eg veit..!

Victoria

10.feb.2011 kl.14:45

hh de s veldig gode ut! Jeg syns ikke man skal vre redd for unne seg litt usunt engang i blant!

Christina

10.feb.2011 kl.17:36

Takk jenter! Jeg unnet meg en eller to p mandag, men jeg burde jo klart la vr. Men som sagt, de er farlig gode. Er jo forsvidt greit unne seg litt usunt innimellom, men jeg hadde ikke vrt s flink i dagene fr. S litt drlig samvittighet fikk jeg.

Victoria

10.feb.2011 kl.18:38

Uff :/ Det hrtes ikke bra ut! Hper du blir bedre!

Har brent meg p det fr, begynne for hardt ut..

Skriv en ny kommentar

hits