Dag 3 i Paris.

Nå skal det sies at vi var rimelig redusert etter en lang dag i Disneyland, men vi var rimelig bestemt på at vi skulle ut på livet. Eiffeltårnet stod først på planen i og med at vi bodde rett ved tårnet.

Parkene var fylt med hunder som løp fritt rundt og storkoste seg sammen. Og selv om det var såpass mye hunder så vi ikke noe hundedrit.

Se maurene. Her turde jeg ikke ta bilde og sendte Fredrik til å gjøre jobben. Høyder er ikke akkurat min greie.
Dette bildet er dedikert til min vakre Karoline.

Vi spiste lunsj på Hard Rock,  vi måtte uansett inn der slik at jeg fikk et "Paris" glass. Jeg samler på de store ølglassene til Hard Rock.

Vi spiste en såpass stor og god lunsj at vi ikke ble sulten igjen før til frokost dagen etter. Så mye ble det av den romantiske middagen vi skulle ha på kvelden. Vi sovnet god og mett kl 18 og våkenet igjen kl 21.Siste post på helgens turs var Trimufbuen. Vi bro egentlig bare bort for å se, men valgte å holde oss på bakken. Vi var kjempe sliten og tok derfor bare en kurt tur ned Champs Élysées før vi tok metroen hjem. Det er tungt å være på ferie når man har så kort tid og så mye man skal få med seg.

Nå teller vi bare dagene til Spania i sommer. Vi elsker å ha ferie sammen. En liten pause i hverdagen til å bare være Christina og Fredrik og ikke ha noe bekymringer (som f.eks bachelor og eksamen)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits