Fjolls til fjells!

Langfredag hos familien tuttentei ble brukt på fjellet. Vi valgte å bestige et av Uskedalens mange fjell. Så tidlig fredag morgen sto vi alle sammen klar i turtøyet til å forbrenne påskeegg og virkelig kose oss. Vi hadde med oss to lånehunder, i og med at dette hadde blitt for mye for "lille" valpen vår. Han skal få være med til neste år tenker jeg.

Første pause etter en rimelig bratt start. Spesielt når man starter fra havet. Blir plutselig en voldsom stigning da.


Sprekingen min på tur. Han er virkelig en sprettball og virker ikke sliten i det hele tatt i løpet av turen.


Første synlige topp, den er på ca 600 m med utsikt rett ned på hytten. Mamma som var igjen i hytten satt i vinduet og så på oss med kikkert.


Her ser dere toppen av Solfjell.Gemma stakkars, hun var rimelig kake når vi nærmet oss toppen. Noe vi egentlig ikke hadde forventet. Nico var heller den som skulle ligge flat i lyngen.


Men han var litt nærmere valpestadiet på sine "gamle" dager.Fine gutten. Han og Kiwo var bestiser med en litt skeiv fordeling, (Kiwo var sjefen på haugen, mens Nico gav vekk all maten sin til Kiwo) så jeg håper at han og Troy blir det etterhvert og. 


Vi valgte feil vei ned fra fjellet, noe som førte til en rimelig bratt traktorvei som førte til masse skriking i kneet mitt. Men jeg overlevde utrolig nok det og, selv om jeg var rimelig råtten når vi var nede.
Vi valgte en snarvei for å unngå kyrene som sto på traktorstien. Nico er nemlig livredd av seg, men det vi ikke visste var at snarveien var full av sauer. Sosiale sauer og, men såklart var jo Nico livredd dem og. Var ikke akkurat godt planlagt den nedstigningen vår.

Det var alt i alt en helt fantastisk tur og som forventet var kneet nesten like gøy dagen etterpå. Men sånn er det når man ikke tar forhåndsreglene i fjellet.

3 kommentarer

Veronica S

01.mai.2011 kl.02:03

sauer er jeg veldig redd også.

Julie

01.mai.2011 kl.22:26

Liker t-skjorten Christina :D

Christina

03.mai.2011 kl.14:43

Veronica: Disse hadde du nok ikke vært redd :)

Julie: Ja ikke sant, må jo reklamere litt for dere i fjellet også!

Skriv en ny kommentar

hits