Kjøkkenkjærlighet!

I dag har vi gjort noe stort, gjerne ikke for dere. Men for meg er dette fantastisk spennende og gøy. Lommeboken min syns ikke dette er så særlig gøy, men alt annet skriker av glede. Vi brukte mange timer sammen med selgeren hos Sigdal og falt fullstendig for kjøkkenet vårt. Vi har fått kjøpt hvitevarer og nå er alt kjøkkenstyret klart, nå gjenstår det bare en lang liste med andre ting som skal gjøres.

Inne i dette heftet ligger den lange listen med alt vi har kjøpt, alt vi egentlig ikke burde bruke penger på, men ikke klarte å la vær og såklart tegningene til vårt vakre kjøkken. Så jeg tenkte jeg skulle dele noen bilder med dere.
Jeg er så fornøyd at jeg ikke helt hva jeg skal gjøre mens jeg venter på at huset vårt står klart. Dere skal få et skikkelig bilde når det virkelige kjøkkenet er på plass. Men siden det er alt for lenge til, så får dere koser dere med tegningene.Er nok ikke like spennende for dere, det er nok ikke like vakkert for dere heller, når dere ikke får skikkelig fargeinntrykk.

 

Så, hva syns dere?

2 kommentarer

Iselin

09.jun.2011 kl.23:12

Så fint det var, Christina! Jeg er så misunnelig på dere (ikke på lommeboken) som får designe deres eget kjøkken helt fra bunnen av! Jeg gleder meg til å se det, og gleder meg til mange gode måltider som du har kokkelert her inne:)

frkbruvik

10.jun.2011 kl.14:06

kjempe flott :-) nydelig kjøkken!

Skriv en ny kommentar

hits