Amsterdam i bilder

Christmas Palace er en butikk i Amsterdam som selger julepynt hele året. De har et stort skilt utenfor som forteller deg hvor lenge det er til jul. Når vi var der, var det 29 dager til den store dagen, men stemningen inne i butikken tilsvarte lille julaften hjemme i Norge.

Det er ikke jentetur uten usunn mat. Her koser jeg meg med en croissant dekket av sjokolade. Jeg som egentlig ikke liker croissant en gang.


Her bodde vi, nede i kjelleren på hotellet, i et stort rom som tidligere var brukt som kontor.

Det var sykler over hele Amsterdam. Over alt hvor vi gikk holdt vi på å bli nedkjørt av en syklist.Ombord på bussen som tok oss rundt i Amsterdam, både på land og i kanalene. Ved å trykke på noen knapper så ble bussen vår en båt.Vi fant et lite julemarked som besto av 4-5 boder. Men julete som vi er, så måtte vi utnytte dette og koste oss med en kopp kakao og en nederlansk versjon av pepperkaker.Årets tur innebærer alltid en tur innom Hard Rock. Stine gav meg den gode ideen at jeg kunne begynne å samle på ølglassene deres og det er derfor obligatorisk med en tur innom for å drikke glasset tomt før vi går.

Det var en fantastisk helg, og vi koste oss noe enormt.Turen var ikke særlig julete, men vi klarte å få litt jul ut av turen alikavel. Vi gleder oss til neste år. Da går turen til Stockholm!

2 kommentarer

Stine

06.des.2011 kl.21:54

Hard Rock Cafè! <3 Og ER det en strawberry daiquiri jeg ser?? ;)

Christina

07.des.2011 kl.15:08

Stine: Det er det vet du. Må drikkes når man er på Hard Rock!

Skriv en ny kommentar

hits