Mitt 2011

JANUAR:

Året staret med en fantastisk nyttårsaften (eller 2010 ble avsluttet). Det var Troy sitt første møte med raketter, men han sov godt i sengen sin når vi bikket midnatt.


Jeg ble fadder til min vakre lille Isabell som ble døpt 2. januar. Jeg er kjempe stolt over at jeg faktisk får lov til å være en så viktig del av livet hennes og at Terje og Iselin stoler såpass mye på meg.

FEBRUAR:

Vi hadde mange gode venner på besøk, både til spillkveld, filmkveld og god mat. Spesielt kjekt var det når vi måtte lære Robin hvordan man skrelte reker,

og når Stine og Roald kom på besøk  og naboene hamret på døren fordi vi bråkte for mye, imponerende for 4 mennesker og en hund som hovedsakelig satt i sofaen (det teller ikke at vi spilte Rock band).


 

Jeg lagde en rekke med gode kaker på bestilling

Verdens beste skillingsboller

Snickerdoodles

MARS:

For meg var mars en helt fantastisk måned. Den startet med at Troy fikk sin første tur på hytten, for de som ikke er klar over det, så er hytten vår et paradis for hunder. Den ligger på en øy, som som gjør at hundene kan løpe fritt hele dagen.

På lik linje med både Baltus og Kiwo (våre to avdøde firbeinte bestekamerater) så sørger Troy når han kommer hjem fra hytten.

Jeg slapp også den store nyheten om at vi hadde kjøpt oss hus.

Den dagen vi hadde vært i lag i 4 år befant vi oss i Paris (del 1, del 2 og del 3) og det var her Fredrik spurte om jeg ville gifte meg med han. Vi svevde på en sky hele helgen i en fantastisk by, men en lang rekke med opplevelser.

Vi avsluttet mars med å dra med oss Camilla og Robin til vårt lille paradis, vi koste oss ute i skogen og koblet helt ut. Selv om Bacheloroppgaven begynte å presse godt på.
APRIL:

Vi startet april med å velge ut ringer, jeg har valgt å holde de for oss selv frem til etter bryllupet. Vi har de ikke liggende hjemme en gang.

Etter en intensiv jobbing så ble jeg ferdig med  bacheloren en måned før tiden og jeg feiret dette med å dra på en lang påskeferie med min fantastisk familie.  Der vi hadde en fantastisk fjelltur.MAI

Vi fant et helt perfekt lokale til den store dagen og er veldig glad for at vi slipper å jakte på et sted.

Jeg prøvde også brudekjoler for første gang. Men fant ikke drømmekjolen denne dagen.JUNI

Jeg startet juni med å gjøre ferdig skolen, jeg kunne nyte en lang sommerferie. Vi designet en fantastisk kjøkken hos Sigdal og det er nesten litt uvirkelig at jeg får lage mat på et så fantastisk kjøkken.Vi hadde skoleavslutning der vi takket for oss, etter 3 år sammen skulle vi gå fra å ha sporadisk kontakt med hverandre. God jeg har et så godt forhold til Stine og Hilde at det ikke spiller en rolle om det er flere uker siden sist vi snakket sammen.JULI

En helt måned med ferie, vi startet i Spania. Der bodde vi en fantatsisk villa med eget basseng.Etter 14 dager uten Troy var det veldig godt å komme hjem til han. Han hadde veldig tydelig savnet oss, han oppførte seg som en orange sprettball når vi ropte på han.Vi hadde 14 dager på hytten med avslapping og kjekt besøk. Svigers fikk sin første tur til paradiset vårt.

Midt i hytteferien vår ble landet vårt rammet av det verst tenkelige. 22. juli er en dag vi alle vil huske. Verden ble satt på pause og vi satt klistret foran tven.

AUGUST

Ny jobb på oss begge, jeg fikk jobb i verdens beste barnehage og Fredrik fikk jobb i et firma han lenge har hatt ønske om å jobbe i.

Huset begynte endelig å se ut som noe annet enn grus og sement.

Jeg skrev en langt innlegg om livet som Tollermamma, fikk en del tilbakemeldinger fra fremtidige valpekjøpere. Tollere er ikke langt fra så forferdelige som en del skal ha det til.

Jeg feiret også at jeg fylte 24 år. Rundt kasser og mye rot. For leiligheten skulle pakkes sammen og flyttes inn på lager.

SEPTEMBER:

Vi flyttet hjem til mamma og pappa for noen mnd og jeg fikk en kraftig halsbetennelse. Etter 3 antibiotikakurer ble jeg såpass frisk at jeg kom meg i jobb igjen. Selv om jeg hadde over 5 uker med halsbetennelse.

OKTOBER:

Jeg fikk problemer med lungene og det ble bare verre og verre. Til slutt fikk jeg store problemer med å snu meg i sengen uten å hikste etter luft. Jeg ble innlagt på Haukeland og ble etter en lang rekke med tester, venting og hodekløing skrevet ut etter 3 uker. Legene fant ikke ut av hva som feilte meg.

Men litt glede var det og i oktober, jeg dro med meg mamma på bryllupsmesse der jeg kom hjem med en rekke nye ting (er kjekt med noe som er gratis) og inspirasjon.NOVEMBER

Jeg var sykemeldt hele november, legen fant ikke ut av hva som var i veien med lungene mine. Så turen til Amsterdam med mamma var preget av en del soving og pauser. Men samtidig var det er koselig jentetur med en lang rekke med gode opplevelser.DESEMBER:

Nå skulle denne jenten opereres (mandlene måtte vekk), jeg leste alt jeg kom over på nettet og fant alt mulig fra dødsønsker til fnysing. Jeg fant ut at jeg skulle forberede meg på en GRUSOM smerte og heller bare bli glad hvis jeg slapp unna. De første fire dagene var helt grei, men så begynte det å utvikle seg.

15. desember overtok vi huset vårt og begynte sakte men sikkert å flytte inn tingene våre.

Troy syns det hele var litt teit og unødvendig, han brukte flere dager på å finne seg til rette i det nye huset. Men for oss var det viktig at han brukte den tiden han trengte og at vi gjorde det beste vi kunne for han.

 

Lille julaften ble brukt hos mamma og pappa. Vi koste oss med pizza og kakao (ikke spør).

Julaften ble i år feiret i nytt hus. Svigers kom på formiddagen for å spise julegrøt (svigermor fikk mandelen).

På kvelden kom mamma og pappa og jeg serverte pinnekjøtt for første gang.

Årets siste dag ble feiret hos mamma og pappa, hundene tok det hele med knusende ro. De reagerte på de første smellene tidlig på dagen, men de sluttet å bry seg rimelig fort.

For et fantastisk år!

Én kommentar

Veronica S

23.jan.2012 kl.22:12

Kjempefin oppsumering!! Troy er fineste tolleren;)

Skriv en ny kommentar

hits