Takk

Den dagen man gifter seg er det mye som svirrer rundt i hodet ditt, du er spent på hva som kommer til å skje, du er litt forvirret, mens mest av alt veldig lykkelig. Jeg gikk rundt med et stort smil hele dagen. Men det er alltid noe man skulle ønske man gjorde annerledes. I mitt tilfelle skulle jeg ønske at jeg holdt tale til alle i rommet. For å fortelle de hvor mye jeg setter pris på alle. Men de to som virkelig fortjener en tale er mine herlige foreldre.

Til mine fantastiske foreldre som har jobbet så hardt for denne store dagen ville jeg sagt hvor utrolig mye jeg setter pris på dem. Hvor heldig jeg er som har en så fantastisk mamma som står på for sine barn og ønsker det beste for oss. Jeg er heldig som har en mor som er min beste venninne. Det er farlig hvor godt vi kjenner hverandre. Fredrik rister godt på hodet når jeg forteller han akkurat hva mamma kommer tl å svare på et spørsmål og jeg får rett, hver gang!


Til min gode pappa som alltid har skjemt meg bort ville jeg fortalt hvor utrolig stolt jeg er over at jeg kan fortelle folk at han faktisk er min pappa. Han er flink til alt han bestemmer seg for å gjøre og har stadig et prosjekt på gang. Ikke minst så er han verdens beste dansepartner.

Det er så godt å vite at jeg har dem i livet mitt. Uansett hva jeg kommer med, så er de der for meg. Heldige meg som har de beste foreldrene i verden!

 

2 kommentarer

Sidsel Humberset

26.04.2012 kl.22:48

Utrolig vakkert skrevet; Christine. Jeg er helt enig med deg, du har de beste foreldre som finnes. <3

Veronica S

29.04.2012 kl.18:10

Så fint skrevet, tenker de ble rørt om de leste dette.

Skriv en ny kommentar

hits