Bryllup

Takk

Den dagen man gifter seg er det mye som svirrer rundt i hodet ditt, du er spent på hva som kommer til å skje, du er litt forvirret, mens mest av alt veldig lykkelig. Jeg gikk rundt med et stort smil hele dagen. Men det er alltid noe man skulle ønske man gjorde annerledes. I mitt tilfelle skulle jeg ønske at jeg holdt tale til alle i rommet. For å fortelle de hvor mye jeg setter pris på alle. Men de to som virkelig fortjener en tale er mine herlige foreldre.

Til mine fantastiske foreldre som har jobbet så hardt for denne store dagen ville jeg sagt hvor utrolig mye jeg setter pris på dem. Hvor heldig jeg er som har en så fantastisk mamma som står på for sine barn og ønsker det beste for oss. Jeg er heldig som har en mor som er min beste venninne. Det er farlig hvor godt vi kjenner hverandre. Fredrik rister godt på hodet når jeg forteller han akkurat hva mamma kommer tl å svare på et spørsmål og jeg får rett, hver gang!


Til min gode pappa som alltid har skjemt meg bort ville jeg fortalt hvor utrolig stolt jeg er over at jeg kan fortelle folk at han faktisk er min pappa. Han er flink til alt han bestemmer seg for å gjøre og har stadig et prosjekt på gang. Ikke minst så er han verdens beste dansepartner.

Det er så godt å vite at jeg har dem i livet mitt. Uansett hva jeg kommer med, så er de der for meg. Heldige meg som har de beste foreldrene i verden!

 

Gifte meg!

For de som lurer så skal jeg faktisk gifte meg i morgen!!! Så i kveld har jeg og verdens beste forlover sjekket inn på hotellet og kost oss med en film. Tenk at i morgen er det endelig vår tur til å gifte oss. Det er skremmende rart! Men, jeg gleder meg veldig til å se verdens fineste Fredrik i de flotte klærene sine med (forhåpentligvis) verdens største smil.

Tiden går fort!

Tenk at det faktisk er under 2 måneder til vi skal gifte oss. Jeg syns egentlig at det er litt rart å tenke på. For det å gifte seg, det er noe voksne gjør. I mitt hode er jeg fremdeles et lite barn, men jeg må faktisk innse at klassifiseres som voksen. Vi har kjøpt oss et fantastisk hus, vi har en fantastisk firbeint bestekompis og jeg har faktisk en høyskoleutdannelse som har gitt meg jobb i verdens beste barnehage. Så jeg er vel blitt voksen og klar for å gifte meg. Jeg kjente virkelig at jeg gledet meg når jeg så Fredrik i dressen sin i dag. Han var skremmende fin i den og nå syns jeg egentlig bare det at dagen kan komme. Jeg gleder meg til å gå nedover kirkegulvet med pappa med min side og se verdens fineste kjæreste stå der fremme og forhåpentligvis smile fra øre til øre.
Bryllupsmesse

Jeg er nå endelig godt i gang med bryllupsplanleggingen og nå kjenner jeg at ting begynner å komme på plass. Jeg hadde med meg mamma på messe for en tid tilbake og det var virkelig helt fantastisk. Ikke fordi messen var så super, men fordi jeg følte at jeg har sjokkerende mye under kontroll.

Messen i seg selv inneholdt en rekke forskjellige leverandører som stilte ut alt fra undertøy til kasseroller.

Tilbords hadde tatt inn på Legenes hus som ligger på Kalfaret. Huset brukes til bryllup og diverse andre festligheter, men jeg syns det nesten blir helsefarlig ut på kvelden. Huset er gammelt og trappene er deretter. Tenk promille + stige. Jeg trenger vel ikke forklare mer?

På slutten hadde Brudehuset en rekke kjoler som de viste frem. Jeg er fast bestemt på å finne kjolen min på Belle Amie (skal tilbake dit i helgen), men hvis jeg skulle kjøpt kjolen min på Brudehuset så hjalp det godt på med gavekortene som ble delt ut i løpet av dagen.

Jeg syns at messen var veldig motiverende og jeg ble rimelig inspirert til videre planlegging.

Forloveren min

Jeg har helt glemt å fortelle dere at jeg har valgt forlover til den store dagen. Det var for meg en helt fantastisk jobb og gleder meg nå til å ha min beste venninne Iselin sammen med meg når jeg skal planlegge denne store dagen. Når jeg var forloveren hennes storkoste jeg meg virkelig. Jeg spøker om at nå skal jeg ta "hevn", men for å være helt ærlig så var det en fantastisk ære. Selv om Iselin er super planlegger og jeg ikke hadde det store ansvaret, så betyr det mye at hun valgte meg. Derfor er det ekstra kjekt å kunne velge henne som min forlover!


Nå gleder jeg meg bare til det nærmer seg, jeg småplanlegger litt hele tiden. Men føler enda det er litt tidlig for småtingene.

Gjett hva jeg har gjort i dag da!

I dag har jeg vært på Belle Amie i byn og sett på brudekjoler. Med meg hadde jeg mamma og min herlige forlover Iselin. Jeg fant to kjoler jeg falt helt pladask for, men klarte ikke helt å lande. Det er enda godt jeg har masser av tid på meg.

Siden jeg ikke har bestemt meg for hvilken kjole jeg vil ha og om jeg i det hele tatt vil ha en av de to jeg falt for i dag så får dere ikke seg meg i kjole helt enda.
Nå har jeg avtalt at jeg skal inn igjen i september når de får inn de nye kolleksjonene, men navn og størrelse på kjolene er skrevet ned, sånn i tilfelle de viser seg å være drømmekjolen.

Et fantastisk lokale

Jeg er midt i eksamenslesingen min, men jeg ville gjerne vise dere hvor vi skal ha bryllupet vårt. Det er et fantastisk lokale og jeg ble nesten litt fnisete når jeg var  innom sist.

Det vil se litt anerledes ut når vi skal ha den store dagen der, og nå gleder vi oss bare mer og mer.

Jeg tok dessverre ikke så mange bilder, var mer opptatt av å danne bilder i hodet mitt. Er mye som skal planlegges. 

1 år!

I dag er det hele året til bryllupet. Ikke på dagen, i og med at vi ikke planlegger å gifte oss på en torsdag. Men det er på datoen 1 år til det blir bryllup hos oss. Det er 366 dager til jeg faktisk ikke er frk lenger. Rart å tenke på, men vi gleder oss veldig.Ringene våre

I denne esken her ligger ringene våre. De er så perfekte at jeg blir helt satt ut når jeg ser på de. Dessverre så kan jeg ikke vise de til dere enda. Dere får se de når det nærmer seg. For vi har bestemt oss for at de ikke skal brukes før selve dagen. Så nå er det bare å vente. Tenk, det er snart bare et år til vi skal gifte oss!


hits