Jentene

Siste sommeravslutning.

I dag har jeg hatt siste kveld som trener til jentene mine. Det er trist å skulle si hadet til dem, selv om jeg vet at det ikke er siste gangen jeg ser dem. Jeg bor på ingen måte langt unna og de har allerede invitert seg selv på filmkveld hos meg og Fredrik. Så den delen er jeg på ingen måte redd for. Det er bare rart å tenke på at jeg etter 6 år som trener for disse herlige jentene så skal jeg ikke bruke flere dager i uken på dem lenger.I dag var de alle sammen ute hos meg og spiste til de sprakk og litt til tror jeg. Det ble fordøy både taco, is og masse digg. Er vel sånn det skal være når det er håndballavslutning tenker jeg.Vi hadde diverse filmer som har blitt produsert det siste året som vi så på før vi begynte på dagens film, nemlig Dear John. Vi har filmet den første foreldrekampen og deres første klistertrening. Noe som førte til rimelig mye latter, gode minner og veldig så god stemning.Herlige jentene mine kom med et album til meg som de hadde laget med bilder fra årene sammen. Det er så rart å se tilbake på den tiden og hvor små de egentlig var (spesielt når vi ikke tok særlig med bilder av dem i begynnelsen). Er kjempe glad for at jeg fikk dette minnet av dem. Setter utrolig stor pris på det.Julie vil alltid være Julie. Med vinglass i ene hånden og sverd i andre.Min søte Viel syns egentlig det hele var litt trist.

Jeg har hatt mange fantastiske år med denne gjengen. Jeg er kjempe glad for at jeg begynte som trener for dem og at jeg har fått vært med dem i såpass mange år. Det var ikke en lett beslutning å ta, men jeg tror det er rett. Nå kan jeg kose meg med kampene deres og samtidig være flink student.

Tusen takk for mange flotte år Julie, Karoline, Vilde, Silje, Amie, Eirin, Viel, Sofie, Lisbeth, Vilde og IH.

Flinke Julie

Når vi var på Tussecup for en god del år siden dro vi uten keeperen vår, men med to veldig flinke reservekeepere. Vi hadde bare en keeperdrakt, og det var her det ble sagt " ta av deg buksen jeg fryser!".
Julie har nå meldt seg på en konkurranse og jeg syntes at alle som stikker nesen sin innom her bør stemme på henne.


Trykk på bildet og stem på nr 5!

Juleavslutning

I går var det tid for årets juleavslutning med jentene. Amie og Eirin hadde laget grøt til hele gjengen og nisseluefaktoren var høy.
dsc1385
Hele gjengen (minus to spillere og et stk trener)

dsc1390
Lisbeth og Julie

dsc1402
Vilde, Amie, Stine og Inger Helene

dsc14331
Meg og min favorittJulie!

dsc1516
Årets lagbilde, alle er kjempe søte, bortsett fra Julie, som vanlig!dsc1542
Ehm ja.

Vi så Nightmare before christmas, en film som tydeligvis ikke falt helt i smak hos noen av dem. For all del, det er ikke en typisk julefilm, men hjelpe meg den er bra. Ellers så lå vi strødd i gangen og preiket om alt fra alkohol til sofasitting. Det er kjempe koselig å kunne snakke med de på en litt bedre måte enn når jeg begynte å trene dem for veldig mange år siden. dsc01666
Slik så det ut på juleavslutning for 3 år siden. 

Treningsstart

I går hadde jeg endelig trening med jentene mine igjen. De siste to mnd har kamper overtatt treningene våre fullstendig og jeg har savnet treninger der vi faktisk innimellom kan være litt useriøse.
I følge jentene så er det eneste som er intr å lese innleggene om dem, så når jeg lovde dem et innlegg i går, så bør jeg i det minste klare å ha det klar til i dag.
img0569
Enda er innlegg dedikert til Karoline!

Mondaysblues

Jeg er ikke deprimert, bare litt skuffa over at mandagen kom så fort, den kom virkelig med hurtigtoget i mine øyne. Ikke har jeg hatt en særlig effektiv helg heller. Jeg trodde jeg skulle være flink student, det var det som var planen, men jeg er som vanlig veldig flink til å planlegge, men ikke veldig flink til å gjennomføre det. Når det kommer til skolearbeid er det vel alltid noe som er kjekkere?

Helgen min har vel egentlig bestått av: 
- håndball
- jenteprat.
- trening
- og litt til håndball.

Jeg har bare gått i slaskeklær hele helgen og har ikke følt meg særlig klar for å bli tatt bilde av . Men det faktum at jeg var på en spinning på en søndag fortjener vel en liten ... vet ikke helt, men flink føler jeg meg.

Slenger ved et bilde av mine søte små i kratrestativet i Åstveithallen. Man blir aldri for gammel for sånt!

img0550
Det er ikke alltid man finner et sånt klatrestativ, her må jeg alltid beregne ekstra god tid!

Kamphelter!

Første kamp for helgen er gjennomført, eller den ble gjennomført for en god del timer siden. Og jeg er utrolig stolt over jentene mine. Jeg var så heldig at jeg fikk overta treneransvaret for de i Juni i år, noe som er kjempe gøy og litt rart. Jeg er vant til den samme gamle gjengen min jeg. Men jeg kan love dere at jeg er glad jeg gjorde det. De er en herlig gjeng med en utrolig treningsvilje. Jeg føler meg som en stolt hønemor der jeg står på sidelinjen. Ser at de gjør tingene vi har jobbet med, og ser hvor utrolig flinke de har blitt.  Som dere skjønner så vant vi første kampen i går, mot Kjøkkelvik av alle lag. Så dette lover godt for årets sesong!

I dag skal jeg utover i Åsane, jenter 15 laget mitt skal spille mot Tertnes. Noe som blir ekstra spennende når vi bare har 4 av de opprinnelige spillerene våre. Men vi krysser fingrene for at dette går fint. Jentene er kanonflinke!

dsc0748
(94 jentene på terrasen min i sommer)

Trening igjen!

Jentene måtte løpe igjen i dag, og avsluttet treningen med bading! Noe som ble avsluttet med bading!

img0477
Julie midt i ett eller annet!

img0478
Klar for bading!

img0485
Treningsstart!

I dag har min kjære bror vært på besøk, min skjønne svigerinne er i Haugesund hos sin mor, så vi inviterte Daniel på reker før treningstart. Vi koste oss masse, det litt rart å invitere min bror på besøk i huset han har voks opp i, men veldig kjekt.

Ellers så var det sesongens første trening, det var ikke mange som møtte opp. Men de som var der var kanonflinke, jeg hadde løpetrening med dem og de var kjempeflinke. Det er alltid tøft å starte på an igjen, men de er alltid like flinke. Nå er det fult kjør igjen, skal ha utetrening noen ganger i uken frem til vi får halltid igjen.

img0436
Siste trening før sommerferien!

Har du noen geniale tips til utetrening?

Avslutning med jentene

Siden ryggen min har bestemt seg for at jeg ikke fortjener å sove, så tenkte jeg at jeg skulle dele kveldens bilder med dere.
8 av jentene mine tok turen utover på øyen min for å grille og se på film. En fnisete, men veldig søt gjeng.
Bortsett fra at gassgrillen vår sto i fyr og flamme ("hjelp, det brenner, gjør noe"  var min hjelpsomme reaksjon) var det en veldig koselig kveld.

dsc0010
Amie og Eirin. (Amie skal vist bli den nye Top model i følge flere av hennes lagvenninner)

dsc0022
Bare fordi Julie er kul!

dsc0033
De er så utrolig vakre. Karoline, Vilde, Amie, Julie og Silje

dsc0045
Karoline har hatt sin store oppdagelsesdag i dag. Hun har oppdaget at Afrika ikke bare er 1 land og at det egentlig ikke var så rart at lagvennenninene nevnte Egypt som et av Afrikas land.

dsc0056
Amie og Susanne.

dsc0062
Hørte rykter om at treneren var der og, usminket og utrolig lekker.dsc0102

Til slutt samlet vi hele gjengen i kjelleren for å se Honey. Tror det er første gang vi har klart å trøkke 11 personer oppi en sofa.

Var en kjempe kjekk kveld. Selv om sesongene våre aldri slutter helt (bortsett fra når denne jenten drar på ferie) så er det kjekt med en markering. Det er ikke så ofte jeg drar med meg de stakkars jentene på alt tullet mitt.
Håper og tror at de koste seg masse!

Klubbavslutning!

I dag har det som nevnt vært avslutning for hele klubben. Vi har en i året der vi som nevnt velger årets spiller og slikt. Jentene er blitt så store at de nå skal hjelpe alle de yngre lagene. Mens vi som laglederene surret rundt og latet som at vi gjorde noe.

dsc0662
Alle lagene gikk i "tog" inn i hallen foran trenere og foreldre.

dsc0674
Karoline syns virkelig at sommeravslutninger er driiiiit gøy!

dsc0680
Søte Julie

dsc0699
Kan ikke være dritlett å prestere når det står 4 stk å stirrer på deg,

dsc0702
Så gøy vi har det.


Steike så spennende! I morgen kommer hele gjengen på grillings hos meg. Blir kjempe koselig. Har aldri hatt dem hjemme hos meg før.

Årets spiller

I år klarte jeg virkelig å overraske alle sammen på laget med valg av årets spiller. Jeg syns virkelig at hun fortjente det. Og begrunnelsen min kommer her:

dsc0668

Årets spiller på jenter 94 er en spiller som burde fått utmerkelsen for lenge siden, men i år fortjener hun den ekstra mye av flere grunner. Noen av dem er at hun har enorm treningsvilje og imponerer meg stadig vekk.
Hun har konstant et smil om munnen, så lenge ting går så som hun vil på håndballbanen. For håndball er en av de viktigste tingene i livet hennes og hun tar sporten sin veldig seriøst. Noe som er en fryd for oss som trenere. Det er ikke ofte vi får en negativ reaksjon når vi må avlyse en trening, men det skjer alltid i hennes tilfelle.
Når vi fikk en tlf i vinterferien om at hun hadde brekt høyre overarmen, forventet vi at hun skulle være ute i flere måneder. Men hun kom tuslende på trening med fullgipset arm i rosa og grønt. Like treningsvillig som alltid. Hun kom seg utrolig fort og har nå blitt kjempe sterk i venstre armen.

På Stord viste hun hvor flink hun var, med å kjempe seg gjennom alle kampene. Hun er en utrolig tøffing som ikke vegrer seg for noe. Selv om hun hadde vært borte fra banen i 3 mnd viste hun at gamle talenter ikke var lagt langt vekk. 

For de som ikke skjønte det, så er årets spiller på jenter 94 Vilde

Vinduskos er også kos!

img0377
Julie og Vilde koser seg i vinduet

Flotte jentene som jeg trener, som ikke er så veldig små lengre. Har vokst meg over hodet har de gjort i løpet av de siste årene.

hits