Klær/shopping

All i got for christmas!

Julaften startet med denne jenta i pysjen (julepysjen) under et av mine gode pledd og ikke minst, 3 nøtter til aksepott på tven. 


Det er vel ikke bare meg som sitter klistret hvert år for å se denne? 

 Vi har en fast tradisjon i familien vår, vi deler oss i to, de som vil ha grøt drar til min kusine for julegrøt, og de som vil ha lutefisk blir hos mamma og pappa. Jeg som er nesten helt grøtbetatt er hvert år hos min kusine.


Datteren til min kusine!

Julaften var veldig koselig, i år var min bror og svigerinne i Haugesund hos familien hennes, så det betyr så mye som at jeg var alene med mamam og pappa. Det var faktisk veldig koselig, og ikke minst rolig. Vi tok ting litt som det kom, men vi pyntet oss i det minste. Det var en liten stund der jeg og mamma vurderte å bare gå i koseklær, men så er det jo bare jul en gang i året. Så kjolen kom på og håret ble krøllet. Maten ble det eksprimentert litt med, etter at min kjære far hadde sett på Hellstrøm , men den skal han ha. Vi har aldri hatt så godt pinnekjøtt før.

Siden jeg ikke har tatt et bilde av meg selv i kjolen min, så får dere se pappa i fult nisseutstyr på vei bort til naboen.

Jeg var utrolig fornøyd med alt som lå under treet i år, ikke minst var jeg overrasket over hvor mye gøy jeg fikk.
Av mamma og pappa fikk jeg gavekort til å kjøpe drømmejakken som kommer i butikkene i februar, av min kjære fikk jeg spinningtøy, ulltrøye og en fantastisk fleece Bula bukse.

Av min bror og svigerinne fikk jeg True blood bøkene, mangler en av den enkle grunn at den ligger på nattbordet mitt. Sånt skjer når man egentlig sitter under gaveåpningen og tripper etter å lese.

Jeg har også fått meg spinningsko, så gleder meg veldig til å prøve spinning med skikkelige sko, hører rykter om at det skal være veldig mye bedre.
Pia min kom med Voss vann til meg, syns flaskene er så kule, så nå skal det iskaldt vann i kjøleskapet.
Årets julepysj kom fra Maria, med kjempe søte isbjørner på.


Vi fikk Super Mario Bros av Terje og Iselin. Og det er faktisk vanskelig å spille flere stk, Fredrik har vært kjempe flink til å skubbe meg utenfor diverse klipper (er det et hint mon tro?). Det er fantastisk moro ihvertfall.

Jeg fikk diverse annet som jeg ble like glad for, men nå føler jeg innlegget mitt ble langt nok.

Fikk du noe du ønsket deg? Har du hatt en fin jul så langt?

Årets ønskeliste - del 1

rest nskeliste
1. Sengetøy fra Turiform (samme hvilket egentlig, så lenge det er Turiform og ikke rosa)
2. Nike Fleece pant i grå (herremodell)
3.  Bukse fra Cubus
4. Cardigan fra Cubus
5. Kosesokker fra Cubus
6. Svarte spinning sko
7. Topp fra Cubus
8. Rutete topp fra Cubus
9 Snehvit
10 Gossip girl sesong 1
11. Gossip girl sesong 2
12. One Tree hill sesong 6

Spennende post!

Jeg elsker å få post, og har tidligere blogget om hvor viktig posten er for meg, og ikke minst hvor viktig det er å få den til rett tid. I går fikk jeg 4 hentelapper og jeg dro med meg Fredrik på posten for å hente pakkene.

dsc1323
I boksene lå det til sammen 7 ting. Og man klager ikke på sånt.

dsc1324
Jeg visste jo såklart hva som lå oppi alle eksene. Det var hudproduktene som vi hadde bestilt fra Strwberrynet.com til en mye billigere penge enn man betaler på taxfreen. Shiseido sin pureness serie er fantastisk for huden og jeg er kjempe fornøyd, så nå har jeg "tvunget" Fredrik til å kjøpe herreserien. Smykkene i sølv var velkomstgave.

Et lite tips når man skal bestille fra Strawberrynet er at man MÅ holde seg under 200 kr (derfor så mange pakker) ellers så brenner man seg.

Londons småfunn

toppene

Toppene mine, som ikke ser særlig pen ut når de ligger på gulvet, men jeg er kjempe fornøyd!

skoene
Mine nydelige sko, de til høyre går over kneet.

pysj og tskjorten
Hver jul må jeg ha en pysj, og i år ble det pepperkaker på pysjen min. Og for de som ikke har vært i London, så er David og Goliath virkelig verdt et besøk. Disse to tskjortene syns jeg var dødskule!


dsc1390
Lommeboken min fra Topshop, som jeg bare forelsket meg i!

dsc1395
Filmene og seriene jeg kjøpte.

Kjøpte mer småting, men gidder ikke legge det ut her. Heller har jeg ingen planer om å legge ut bilder av undertøyet jeg kjøpte. Heller har jeg ikke planer om å legge ut gavene jeg har handlet. Det ødelegger overraskelsen for de som skal få!

Lang dag!

Dag 2 i London, egentlig 3, men ja. Vi sto egentlig ikke så tidlig opp, man blir en smule knust av storbyferie. Jeg blir det ihvertfall. Vi gikk inn i Hyde Park der vi skulle på Winter Wonderland. Jeg hadde alt for store forventninger til markedet etter Tivoli i fjor, noe som ikke kunne sammenlignes. Det var koselig og alt sånn, men Tivoli er i en liga av seg selv.dsc1256
Hyde Park
dsc1277
Snop uansett hvor du snur og vender på deg. Vi kjøpte med oss en pose med fudge, som smeltet til en stor klump.

Når regnet angrep London kastet vi oss inn i en Taxi retning Harrods. Jeg hadde hørt mye om Harrods, men på ingen måte at det var såpass nydelig som det var. Harrods er et sted man bare må dra til, selv om man ikke har penger til å handle der, så bare for å se. london 50
Rulletrappene på Harrods

Jeg kunne faktisk skryte på meg hele 3 poser fra Harrods, men at det var sjokolade og en film var vel ikke like imponerende? Jeg måtte kjøpe med meg 70 års jubileums utgangen av Wizard of Oz, siden Harrods har dedikert hele førjulstiden sin til denne filmen.

dsc1299
Oxford street!

Ellers har vi vært på musikal i dag, Chrstmas Carol, som var en litt spesiell vri på Dickens versjon, og Disney sin også forsåvidt, men det var kjempe kjekt og det var fantastiske stemmer på alle sammen. Hjem igjen fant vi verdens beste taxi sjåfør. (Visste dere at man må gå på skole i 2 år for å kjøre drosje lovlig i London?)

Har dere hatt en fin helg?
Galningene i Oxford street

Nå har første økt med shopping over og ja, det ble en pose eller to å drasse på det gitt. Jeg er veldig fornøyd, selv om det var enormt mye mer mennesker enn det var når jeg var her med Fredrik for 1.5 år siden. Veldig vanskelig å komme i julestemning når det er så mye folk, men satser på at det forandrer seg når vi skal se Christmas Carol (musikalen).
dsc1247
Shopping på Selfridges, selv om prisene var så  drøye som de var fant vi virkelig noe utrolig gøy, som skal vises når vi kommer hjem. I kjelleren hadde de masse julepynt, og jeg storkoste meg!

dsc1257
Klarte også å finne Disney store, noe som sikkert ikke overrakset noen, men jeg skal enda en tur dertil, jeg MÅ ha en kopp. Ellers så fungerte jeg som guide til mange turister i dag, bare fordi jeg gikk med Disney posen min. *flinke Christina*

dsc1274
Dagens shopping, hehe. Mesteparten er mitt!


Veddemål!

Da var 1 ukes veddemål over og jeg får lov til å blogge igjen, min kjære hadde ikke helt troen på at jeg kom til å klare 1 uke uten min kjære blogg, men det klarte jeg! Selv om det var kjempe kjedelig å oppleve ting og ikke få lov til å blogge om det!

New moon ble sett på torsdag, og jeg klarer ikke bestemme meg. Det var en god film, men øynene deres var rimelig drøy. Ikke søren om de hadde funger i samfunnet med de øynene. Ellers lo jeg mye, og himlet med øynene over jentene som gaulet når gutta tok av seg klærne.

Ellers er jeg i London med min mor i helgen, etter en rimelig humpete tur så landet vi i London i gårkveld. Nå skal vi shoppe og stooorkose oss. Blogger mer i ettermiddag, når jeg har shoppet ferdig og vaskedamen ikke svanser rundt meg.

picture 0001
Håper alle sammen får en fin fin dag!

Min lille rekord

Hvis du skal svare helt ærlig - når var det aller tidligste du gikk fra en fest?! Jeg tror vi tok kaken og vell så det i dag, med å gå kl 22. Frisk var vi og. Det at vi skal opp om noen få timer og endelig er ferdig pakket, kan ha noe med saken å gjøre? Jeg vil i det minste dele litt bilder fra kvelden med dere, de få timene vi fikk med oss.

dsc0741
Deilige Britt Sparrow

dsc0742
Litt mindre deilige Martin

dsc0747
Vampyren Terje

dsc0748
Finingene mine!
dsc0750
Fredrik hadde funnet seg Batman kostyme på H&M sin barneavdeling, str 6 år

dsc0758
Herr og fru steaming hot vamps.

dsc0774

dsc0778
Meg og min nydelige bestevenninne

dsc0791
Min favoritt Bob og min favoritt Britt Elise

dsc0803
Arild, som ble stemt til dagens og årets beste kostyme!

Dødsengelen Christina!I  kveld er det party hos Terje og Iselin. Alle vet vel etter hvert hvilken dag det er i dag, så derfor må man nesten kle seg ut. Jeg har siden onsdag siklet enormt etter over vingene mine, og er kjempe glad for å bruke de.

dsc0733


dsc0736

dsc0737

Kos dere masse i kveld, uansett om dere har planer om å kle dere ut eller ei!
I'm in looove!

Vi fikk beskjed om at de kom i slutten av oktober, så når jeg fikk lapp i posten i dag ble jeg hoppende glad. Og jeg kan love deg at de er like dritgode som de ser ut til.onepiece
Legg merke til de lekre sokkene!

I love my OnePiece. 

Har du en?
 
bloglovin

JEY!!

Nå skal jeg på posten for å hente noe jeg har ventet lenge på, som jeg gleder meg enormt til å komme hjem å fortelle dere hva er!

Hih, måtte bare!

Tom for gode ideerDet er rimelig vanskelig å finne noe vettugt å ha som overskrift. Spesielt hvis man blogger flere ganger for dagen. Men det var ikke det jeg skulle blogge om. Jeg skulle vise dere hvordan jeg ser ut i dag, også skulle jeg fortelle at jeg skal på kino med min kusine sine barn i dag. De har høstferie så da passer det jo bra å ta dem med ut. Vi skal se opp tenkte vi. De ville helst se Harry Potter, men den har jeg sett to ganger før, og det er rimelig lenge å sitte for en film du har sett flere ganger før på kino.

6 oktober

Jeg elsker den nye kjolen min. Den var på salg på Risør, tror vi betalte 280 kr for kjolen. Og den kan man ikke klage på.
Men nå må jeg løpe.

Hva skal dere for noe moro i dag da?

Noen som lurte?

på hvordan jeg egentlig så ut i dag, så får dere bare delvis se det. For jeg hadde pyntet meg. Jeg så relativt skikkelig ut og. Men så bestemte kroppen seg for at den egentlig ikke var så særlig skikkelig i dag og jeg krøp tilbake i koseklærne. Ingenting er bedre enn koseklær når man er litt snufsat.

lilla skjorte
Jeg vil jo si at jeg ser relativt okei ut der, men jeg velger å ikke være så snill at jeg viser dere hvordan jeg ser ut nå.
Og for de som lurte så er den fantastiske skjorten som jeg har lagt min elsk på fra Carlings. Den går til ALT!

Min versjon av meg!

I dag er det bursdag for Fredrik sin fetter Sondre. Så nå må jeg se skikkelig ut. Så dermed er dere så heldig at dere får se hvordan jeg ser ut, mindre heldig er dere, fordi jeg har sett sånn ut før. Men når man elsker en topp så elsker man en topp. Mer kan man ikke gjøre med det.

Eller må jeg meddele at det nå er høstferie for meg her i Bergen, noe som er utrolig deilig, men litt trist og. Har kost meg så grådig i barnehagen. Heldigvis skal jeg tilbake etter ferien.   I dag har jeg og Kine vært ute med sammen gjengen for å sjekke fellene våre, og jaggumeg var det ikke masse småkryp oppi dem.

Vet egentlig ikke hvem som var mest overrasket - oss eller barna. dsc0520
Flotte Kine!

Men nå skal vi avgårde her. Så nedenfor er da dagens Christina!
outfit 2 okt

dsc0537

Dagens sikling

Jeg finner alltid noe jeg liker når jeg ikke har penger å bruke på klær. Så nå får jeg heller bare få puste ut litt ved å legge de ut her, så kan dere heller fortelle meg hvilke av disse jeg skal prioritere. Liker vel egentlig best de to jakkene,

dagens sikling 15 sept

Det er ikke satt sammen til noe som helst egentlig, jeg bare liker de som enkeltplagg. Alt sammen er fra Cubus!

Dagens Christina

Det hadde vel ingen trodd, at jeg skulle klare å ta outfitbilder to dager på rad, veldig ulikt meg. For å si det mildt egentlig! I dag sitter jeg på Haukeland, jeg skal få medisin og selv om det er 7 uker mellom hver gang så føler jeg at jeg bor her oppe. Og da ble nyheten om at favorittsykepleieren skal ta seg et friår utrolig kjedelig! Men men, man kan ikke klage når resten av gjengen er så utrolig søt! Etter jeg er ferdig her skal jeg avgårde på skolen, i dag skal vi treffe øvingslærerene våre. For på mandag starter vi i praksis, og heldige meg så skal jeg være med Kine en gang til, i teorien skulle dette vært tredje gang jeg havner i praksis med Kine.

outfit 15 sept
Singlett og tights: Gina Tricot
Topp og hårbånd: Cubus


Hva skal dere denne relativt flotte tirsdagen? Håper alle har planer om å se Grey i dag.

Dagens Christina

outfit 14 sept1
Dagens Christina

Sko: Din sko
Strømpebukse: Gina Tricot
Shorts: H&M
Topp: CubusEtter litt krangling

og enda mer venting, er de endelig her!
dsc0423

dsc0424


Jeg har endelig fått Hunter støvlene mine, passer gjør de og, noe som hadde kostet meg mer enn penger hvis de ikke hadde gjort. Inkludert alt av moms så ble de mye billigere enn de er i butikken i Norge!

Utrolig genialt

Jeg vet ikke hva annet jeg skal kalle det. Når vi var på IKEA i dag fant jeg denne søte tingen her, som jeg virkelig trengte. Smykkene, armbåndene og øreringene mine ligger til vanlig i en haug på soverommet, men nå har jeg endelig fått system på dem. Noe som gjør ting mye mer effektivt. Nå slipper jeg å demontere alt før jeg skal ta på meg et smykke.

dsc0343
Mitt fantastiske kjøp, var nemlig et kakefat for smykker og lignende. (og nei, det er ikke et skikkelig kakefat!)

dsc0344

Min lille shoppingsrunde!

Jeg hadde skrevet et langt innlegg til dere, men siden det ble slettet når jeg skulle poste det, blir det et kort et isteden.

Jeg sa at jeg skulle vise hva jeg hadde shoppet på fredag "seinere" og siden det nå er tirsdag så vil jeg si at det kvalifiseres som seinere og vell så det.

dsc0174
Mine nydelige Puma sko, som endelig var på tilbud! Jeg har sett etter dem lenge, men de har alltid vært utsolgt for min størrelse.

dsc0178
Samleboks, som inneholdt mye gøy. Til utrolig lite penger

dsc0180
Måtte nesten bare kjøpe den, siden sist gang jeg skulle se den, så var dvd jeg hadde lånt ødelagt!

Nå skal jeg ut å prøve de nye joggeskoene som jeg kjøpte i går, 5 min før G- sport stengte.

dsc0176
De var utrolig billig, men tenker de holder for en som trener såå mye som jeg gjør.

I kveld er det BURG kveld, og om noen timer kommer Tanya ut hit. Har ikke sett henne på kjempe lenge. Så det gleder jeg meg veldig til!

Shopping

dsc0060
Jeg er helt forelsket i den nye kjolen min, såpass mye at jeg bare måtte vise dere. Den er kjøpt på Husnes, men i følge Trine hører den egentlig til på Byoung, så da velger jeg å tro henne på det. Søte gutten min som kjøpte den til meg!


hits