Meg

Mitt 2011

JANUAR:

Året staret med en fantastisk nyttårsaften (eller 2010 ble avsluttet). Det var Troy sitt første møte med raketter, men han sov godt i sengen sin når vi bikket midnatt.


Jeg ble fadder til min vakre lille Isabell som ble døpt 2. januar. Jeg er kjempe stolt over at jeg faktisk får lov til å være en så viktig del av livet hennes og at Terje og Iselin stoler såpass mye på meg.

FEBRUAR:

Vi hadde mange gode venner på besøk, både til spillkveld, filmkveld og god mat. Spesielt kjekt var det når vi måtte lære Robin hvordan man skrelte reker,

og når Stine og Roald kom på besøk  og naboene hamret på døren fordi vi bråkte for mye, imponerende for 4 mennesker og en hund som hovedsakelig satt i sofaen (det teller ikke at vi spilte Rock band).


 

Jeg lagde en rekke med gode kaker på bestilling

Verdens beste skillingsboller

Snickerdoodles

MARS:

For meg var mars en helt fantastisk måned. Den startet med at Troy fikk sin første tur på hytten, for de som ikke er klar over det, så er hytten vår et paradis for hunder. Den ligger på en øy, som som gjør at hundene kan løpe fritt hele dagen.

På lik linje med både Baltus og Kiwo (våre to avdøde firbeinte bestekamerater) så sørger Troy når han kommer hjem fra hytten.

Jeg slapp også den store nyheten om at vi hadde kjøpt oss hus.

Den dagen vi hadde vært i lag i 4 år befant vi oss i Paris (del 1, del 2 og del 3) og det var her Fredrik spurte om jeg ville gifte meg med han. Vi svevde på en sky hele helgen i en fantastisk by, men en lang rekke med opplevelser.

Vi avsluttet mars med å dra med oss Camilla og Robin til vårt lille paradis, vi koste oss ute i skogen og koblet helt ut. Selv om Bacheloroppgaven begynte å presse godt på.
APRIL:

Vi startet april med å velge ut ringer, jeg har valgt å holde de for oss selv frem til etter bryllupet. Vi har de ikke liggende hjemme en gang.

Etter en intensiv jobbing så ble jeg ferdig med  bacheloren en måned før tiden og jeg feiret dette med å dra på en lang påskeferie med min fantastisk familie.  Der vi hadde en fantastisk fjelltur.MAI

Vi fant et helt perfekt lokale til den store dagen og er veldig glad for at vi slipper å jakte på et sted.

Jeg prøvde også brudekjoler for første gang. Men fant ikke drømmekjolen denne dagen.JUNI

Jeg startet juni med å gjøre ferdig skolen, jeg kunne nyte en lang sommerferie. Vi designet en fantastisk kjøkken hos Sigdal og det er nesten litt uvirkelig at jeg får lage mat på et så fantastisk kjøkken.Vi hadde skoleavslutning der vi takket for oss, etter 3 år sammen skulle vi gå fra å ha sporadisk kontakt med hverandre. God jeg har et så godt forhold til Stine og Hilde at det ikke spiller en rolle om det er flere uker siden sist vi snakket sammen.JULI

En helt måned med ferie, vi startet i Spania. Der bodde vi en fantatsisk villa med eget basseng.Etter 14 dager uten Troy var det veldig godt å komme hjem til han. Han hadde veldig tydelig savnet oss, han oppførte seg som en orange sprettball når vi ropte på han.Vi hadde 14 dager på hytten med avslapping og kjekt besøk. Svigers fikk sin første tur til paradiset vårt.

Midt i hytteferien vår ble landet vårt rammet av det verst tenkelige. 22. juli er en dag vi alle vil huske. Verden ble satt på pause og vi satt klistret foran tven.

AUGUST

Ny jobb på oss begge, jeg fikk jobb i verdens beste barnehage og Fredrik fikk jobb i et firma han lenge har hatt ønske om å jobbe i.

Huset begynte endelig å se ut som noe annet enn grus og sement.

Jeg skrev en langt innlegg om livet som Tollermamma, fikk en del tilbakemeldinger fra fremtidige valpekjøpere. Tollere er ikke langt fra så forferdelige som en del skal ha det til.

Jeg feiret også at jeg fylte 24 år. Rundt kasser og mye rot. For leiligheten skulle pakkes sammen og flyttes inn på lager.

SEPTEMBER:

Vi flyttet hjem til mamma og pappa for noen mnd og jeg fikk en kraftig halsbetennelse. Etter 3 antibiotikakurer ble jeg såpass frisk at jeg kom meg i jobb igjen. Selv om jeg hadde over 5 uker med halsbetennelse.

OKTOBER:

Jeg fikk problemer med lungene og det ble bare verre og verre. Til slutt fikk jeg store problemer med å snu meg i sengen uten å hikste etter luft. Jeg ble innlagt på Haukeland og ble etter en lang rekke med tester, venting og hodekløing skrevet ut etter 3 uker. Legene fant ikke ut av hva som feilte meg.

Men litt glede var det og i oktober, jeg dro med meg mamma på bryllupsmesse der jeg kom hjem med en rekke nye ting (er kjekt med noe som er gratis) og inspirasjon.NOVEMBER

Jeg var sykemeldt hele november, legen fant ikke ut av hva som var i veien med lungene mine. Så turen til Amsterdam med mamma var preget av en del soving og pauser. Men samtidig var det er koselig jentetur med en lang rekke med gode opplevelser.DESEMBER:

Nå skulle denne jenten opereres (mandlene måtte vekk), jeg leste alt jeg kom over på nettet og fant alt mulig fra dødsønsker til fnysing. Jeg fant ut at jeg skulle forberede meg på en GRUSOM smerte og heller bare bli glad hvis jeg slapp unna. De første fire dagene var helt grei, men så begynte det å utvikle seg.

15. desember overtok vi huset vårt og begynte sakte men sikkert å flytte inn tingene våre.

Troy syns det hele var litt teit og unødvendig, han brukte flere dager på å finne seg til rette i det nye huset. Men for oss var det viktig at han brukte den tiden han trengte og at vi gjorde det beste vi kunne for han.

 

Lille julaften ble brukt hos mamma og pappa. Vi koste oss med pizza og kakao (ikke spør).

Julaften ble i år feiret i nytt hus. Svigers kom på formiddagen for å spise julegrøt (svigermor fikk mandelen).

På kvelden kom mamma og pappa og jeg serverte pinnekjøtt for første gang.

Årets siste dag ble feiret hos mamma og pappa, hundene tok det hele med knusende ro. De reagerte på de første smellene tidlig på dagen, men de sluttet å bry seg rimelig fort.

For et fantastisk år!

Dag 5 etter mandeloperasjon

Jeg er nå på dag 5 etter operasjonen. Jeg teller med operasjonsdagen i og med at jeg opererte kl 8. Jeg har ikke hatt noen store smerter enda. Det som er mest ubehagelig er når jeg ikke har drukket på en stund. En tørr hals er vel det som er problemet om morgenen (det er da jeg kjenner det mest), Ellers er jeg veldig slapp, matlysten er rett og slett ikke til stede. Jeg har problemer med å gå i trappen og jeg blir veldig fort sliten. Men jeg vet ikke om det har sammenheng med lungebetennelsen (jeg velger å kalle det en lungebetennelse).

I følge alt av blogger og formun jeg leser så nærmer jeg meg smertetoppen nå. Men det kjennes ut som en vanlig halsbtennelse. Så jeg får se hvordan formen er om noen dager. Blir spennende å se. Jeg gleder meg ihvertfall til dette er over og jeg kan kose meg med vanlig mat igjen.

Min hals den har ikke tre kanter, men betennelse

Glemte jeg å fortelle dere at jeg fremdeles har halsbetennelse? Joda, jeg er nå på 5. uken og lurer på når jeg faktisk skal sove fulle netter igjen. Men, en positiv ting med å gå så lenge er at legene slår litt alarm og jeg fikk haste time hos ØNH spesialist. Når han undersøkte meg hadde jeg ingen forventninger, han sjekket nesen min, ørene mine og så sjekket han munnen min. Det eneste mannen hadde å si var OI!!! Jeg visste jo at mandlene mine har vært et tema, men jeg ble satt ut når han reagerte på den måten. Jeg fikk operasjonsdato og en fin haug med resepter med meg hjem. Så nå sitter jeg her og leser i en haug med forum blogger og undrer meg over hvorfor jeg er så dum at jeg gjør nettopp det.

Men i og med at jeg skal være sykemeldt i minimum 2 uker så skal jeg fortelle dere hvordan det går når den tid kommer. Men operasjonen er ikke før i desember, så nå krysser jeg fingrene for at halsbetennelsen er borte til den tid, jeg har jo lest (side opp og side ned) om at det blir verre hvis man har betennelse i de fra før.


Tenker at desember i år blir rimelig lik desember i fjor, med meg liggende i sengen med denne teddybjørnen ved siden av meg. Smertene velger jeg rett og slett ikke å ta stilling til enda.

Bursdagsjente!

Plutselig var det bursdagen min igjen og jeg har nå blitt 24 år. Dagen på jobb har vært helt fantastisk. Jeg har en fantastisk gruppe med mennesker som virkelig skjemmer meg bort på dagen min. Anne Gry hadde til og med bakt kake til meg.

Resten av dagen skal brukes med min flotte familie. De kommer innom for å spise kake og bare slappe av. I helgen skal det pakkes og styres. Snart skal det flyttes.

Min jul i bilder

Julaften er over, godt er det. Det er så masse forventninger, så mye mat og veldig mye kos som gjør at man gleder seg til å gjøre det om igjen til neste år. Hjelpe meg så kjekt vi har det. Dette må være den koseligste julen jeg har hatt på lenge. Troy oppførte seg fantastisk bra hele kvelden, såpass at jeg måtte spørre Fredrik om det faktisk var sant. Ikke det, Troy er en kjempe flink gutt, men det er jo så mye spennende på julaften, det er kjolen som svanser, pakker som glinser og et juletre som lukter best i verden!


Det er lenge siden vi har hatt så mange gaver under treet og vi var rimelig sein før vi hadde jobbet oss gjennom alle de fantastisk flotte gavene.

Anita måtte starte med å åpne ekstragaven fra oss, det blir ikke mer sant enn det der!

 

Troy nøt at der var fire ekstra mennesker til å gi han oppmerksomhet (noe vi får svi for nå), men jeg vet ikke helt hvor mye Daniel nyter at det er to stk som ligger og biter på han.

 

Litt kveldkos i årets julepysj før leggetid. Nyter det at jeg fremdeles klarer å holde han, i den farten han vokser så er det ikke lenge jeg klarer det.

 

Takk min herlige familie for en fantastisk julehelg med dere, takk for tolmodighet med den lille valpen vår og veldgi god mat som mor kokkelelrte på kjøkkenet. Nå som jeg er blitt voksen (?) så ser jeg faktsik på kosen sammen med familien som den viktigste delen av julen. Og det å gi fra meg gaver, jeg syns det er mye kjekkere enn å få dem.

Frisk start på dagen.

Det er sommerferie og jeg sto opp klokken syv i dag morges, helt av meg selv faktisk. Jeg trodde det at sommerferien betydde å sove lenge og rett og slett ikke gjøre noe som helst, men steike så feil man kan ta.
Dagen har jeg allerede startet med en fantastisk god fruktsalat. Ikke helt min vanlige frokost, men det er så godt at jeg måtte feire sommerferien litt med dessert til frokost.
Ikke er den særlig innholdsrik heller, men det var det som fristet i går kveld når jeg etter jobb var veldig sugen på noe godt. Gleder meg til jeg kan få norske jordbær og selvplukkede blåbær oppi.

Dagen i dag skal forsåvidt bare inneholde kjekke ting, jeg skal ha Iphone tutorial med Silje, skal ut en tur med mamma og kvelden skal brukes sammen med Caroline. Bedre blir det ikke.

Håper dere alle sammen har en fin tirsdag i solen og til dere som enda ikke er ferdig på skolen, lykke til med eksamen!

Joda, jeg er her.

Jeg har nå avtalt med meg selv at jeg faktisk skal skrive ned det jeg tenker. For jeg er blitt for sløv. Jeg har snart vært hjemme i en uke og jeg har ikke sagt "hei jeg er hjemme" en gang. Det er jeg altså. Etter noen døgn (egentlig bare to) uten søvn, landet vi på Flesland. Kjempeslitne begge to. Men det var veldig godt å se guttene våre igjen.
Vi har storkost oss veldig, men de siste dagene i New York var kjempe tunge. Vi var dauslitne og ville vel egentlig bare sove. Det får ihvertfall jeg svi for nå. Jetlag er ikke noe moro å ha med å gjøre. Fredrik ligger langt inni drømmelang ved siden av meg, det skjer hver eneste natt og jeg stirrer i taket.

Hard Rock på Times Sqaure. Litt patriotisk av oss, så syns vi det var rimelig gøy at de spilte A-ha. Selv om vi ikke er veldig glad i disse norske karene, så er de jo faktisk norsk.


Men, jeg har feiret 17. mai. I motsetning til min kjære reisepartner så klarte jeg å dra på meg bunaden og gå i familiebesøk.

Meg og min nydelige lille kar, som endelig har blitt venner med meg igjen. I begynnelsen var han kjempe fornærmet på meg. Jeg har jo faktisk vært borte i 5 uker. Nå er han nesten blitt irriterende mye glad i meg. Nå griner han hvis jeg går ut av rommet.


Lille prinsessen min på 17. mai. Nydelige lille jenten som har strukket seg en del siden jeg så henne sist. Men best av alt var at hun ikke var blitt noe skeptisk. Det hadde jeg egentlig forventet meg at hun kom til å være.


Farmoren hennes hadde strikket drakten som hun hadde på seg. Hun var kjempe fin i den. Det var en koselig dag. Selv om jeg holdt på å sovne oppetter kjøleskapet. Det er ikke bare bare å fortelle kroppen din at den tar feil av tiden.

Håper dere har hatt en super 17. mai og at dere får en super pinse!

En liten oppdatering!

Hyttelivet mitt har begynt igjen og jeg kunne faktisk ikke vært mer glad. Hele helgen ble brukt på hytten, og siden det har vært rimelig kaldt i vinter har vi ikke kunne brukt vannet fra springen. Det var rett og slett en tur tilbake til den hytten vi var på når jeg var liten, vi hentet vann i brønnen som vi kokte på. Men hjelpe meg, det var en utrolig koselig helg, som var fylt med mange episoder med The Big Bang Theory, som er helt fantastisk - se den!


Helgen ble avsluttet med god mat hos våre nydelige venner Terje og Iselin. Vi kom rett fra hytten til dekket bord, noe som var utrolig deilig.

I dag drar jeg innover på hytten igjen i lag med mamma, Fredrik skal jobbe så jeg skal være på hytten med mor og far i en uke, blir koselig, men en smule rart. Hytten er uansett et fantastisk sted å være, så jeg klager på ingen måte.
Sist, men ikke minst må det nevnes at det nå bare er 16 dager til jeg og Stine drar avgårde til USA. Gjett om det er to stk som gleder seg da?!


Håper alle sammen får en super påske, med mye godt i egget!

The sick one!

Joda, jeg har nå gått rundt og regnet meg selv for heldig. Hele familien til Fredrik lå med omgangssyken en helg i januar. Jeg derimot, har holdt meg helt frisk. Så frisk som man kan regne denne jenten for. Men i natt så gikk det gale. Jeg kan si så mye som at natten ble brukt på badegulvet og vriende på sofan. Jeg er kvalm, og jeg verker i hele kroppen. Tror ikke det er en eneste muskel som ikke skriker! Jeg klarer ikke skjære meg en skive, for det verker sånn i armene. Og en skive med smør er den eneste jeg klarer å spise når jeg er syk. Så jeg og brødristeren er gode kompiser i dag.

Jeg som egentlig skulle ha jentekveld med en av mine beste jenter i dag, måtte bite i det sure eplet. Da med å faktisk innrømme at jeg er en smule syk. Så det så! Nå sitter jeg her for meg selv, Fredrik er ute med kompiser og jeg føler meg som en potetsekk.

Noen som har noen gode tips til en film jeg kan se? Trenger sårt noe som kan underholde meg!
Tror dette bildet er det nærmeste jeg kommer til en illustrering for hvordan jeg føler meg i dag, tok et bilde med webcam, men det så såpass fælt ut at jeg ikke klarte å se på det lengre enn noen få sekund.

Håper dere alle sammen har en mye bedre fredagskveld enn meg!

Update

Jeg er en dårlig blogger, jeg tenker ikke blogg en gang lenger, men jeg har nå våknet og skal passe godt på bloggen min. Denne uken har vært rimelig opptatt med å vente på eksamensresultat, jobbing, trening og venner. Nå som eksamsresultatene har landet og det gikk veldig så bra så kan jeg oppdatere dere litt.  

På tirsdag var vi på kosekveld  hos Bjarte og Caroline, vi spilte Wii, lo og Bjarte lagde utrolig god middag til oss. Det lønner seg virkelig å to stk kokker i venneflokken.

Jeg har begynt på Bailine igjen, og slet en smule første time. Da jeg ikke har vært der på to mnd og jeg fortsatte på samme programmet. Nå sitter jeg her med gangsperr og nyter det. Musklene mine har virkelig savnet treningen. får ikke helt samme funksjonen utav en spinningtime. Kroppen trenes på en helt annen måte.Jeg er og så heldig at jeg får ha Pernille hver torsdag fremover, vi koser oss skikkelig de timene hun er her mens Hege er på skolen.

Nå, må jeg si at det beste av alt er at jeg har fått bekreftet i dag at jeg og Stine virkelig får dra til USA. Vi måtte få minst en C på eksamen, og flinke oss klarte det. Så nå kan vi bestille hotellrom og bare glede oss. Eneste streken i regningen er at vi må en tur til Oslo for å få visum. Men, da slår jeg to fluer i en smekk - jeg drar nemlig en tur til
Sarpsborg for å besøke Pia!
Stakkars jente, som må overleve med snikfotograferingen min i 5 uker! *gleder oss*


Planer for resten av uken blir
- Jobb i kveld,
- Jobb lørdag fra kl 09.30-17.30
- Kosekveld med Iselin og Terje
- Stevne i Alvøen med Caroline på søndag.
- Kamp med jentene
- Bursdag til min flotte pappa!

Its Wicked exciting

Joda, i dag har jeg fått post. En stor boks som kom helt fra USA. Ikke minst så var det en stor eske fra FedEx.
Så hva var oppi den lurer du på?Der var to billetter til Wicked 12. Mai på Broadway!!

Gleder meg så sinnsykt.

Noen som har sett den?

Tredje året på rad!

Dette har egentlig blitt en tradisjon i bloggen min (ikke denne, for den er ikke gammel nok til det, men de forrige)
Hver 23. desember legger jeg dette diktet ut (fortellingen om du vil) fordi jeg får skikkelig julestemning av det.

'Twas the night before Christmas, when all through the house
Not a creature was stirring, not even a mouse;
The stockings were hung by the chimney with care,
In hopes that St. Nicholas soon would be there;
The children were nestled all snug in their beds,
While visions of sugar-plums danced in their heads;
And mamma in her 'kerchief, and I in my cap,
Had just settled down for a long winter's nap,
When out on the lawn there arose such a clatter,
I sprang from the bed to see what was the matter.
Away to the window I flew like a flash,
Tore open the shutters and threw up the sash.
The moon on the breast of the new-fallen snow
Gave the luster of mid-day to objects below,
When, what to my wondering eyes should appear,
But a miniature sleigh, and eight tiny reindeer,
With a little old driver, so lively and quick,
I knew in a moment it must be St. Nick.
More rapid than eagles his coursers they came,
And he whistled, and shouted, and called them by name;
"Now, Dasher! now, Dancer! now, Pranced and Vixen!
On, Comet! on Cupid! on, Dodder and Blitzen!
To the top of the porch! to the top of the wall!
Now dash away! dash away! Dash away all!"
As dry leaves that before the wild hurricane fly,
When they meet with an obstacle, mount to the sky,
So up to the house-top the coursers they flew,
With the sleigh full of toys, and St. Nicholas too.
And then, in a twinkling, I heard on the roof
The prancing and pawing of each little hoof.
As I drew in my hand, and was turning around,
Down the chimney St. Nicholas came with a bound.
He was dressed all in fur, from his head to his foot,
And his clothes were all tarnished with ashes and soot;
A bundle of toys he had flung on his back,
And he looked like a peddler just opening his pack.
His eyes -- how they twinkled! his dimples how merry!
His cheeks were like roses, his nose like a cherry!
His droll little mouth was drawn up like a bow,
And the beard of his chin was as white as the snow;
The stump of a pipe he held tight in his teeth,
And the smoke it encircled his head like a wreath;
He had a broad face and a little round belly,
That shook, when he laughed like a bowlful of jelly.
He was chubby and plump, a right jolly old elf,
And I laughed when I saw him, in spite of myself;
A wink of his eye and a twist of his head,
Soon gave me to know I had nothing to dread;
He spoke not a word, but went straight to his work,
And filled all the stockings; then turned with a jerk,
And laying his finger aside of his nose,
And giving a nod, up the chimney he rose;
He sprang to his sleigh, to his team gave a whistle,
And away they all flew like the down of a thistle.
But I heard him exclaim, ere he drove out of sight,

Off we go!

Da drar vi avgårde til flyplassen og til Tenerife. Kos dere hjemme ;)

Kømennesket meg

Da var denne jenten nystukket. For jeg har faktisk brukt store deler av formiddagen på legekontoret. I går ringte nemlig fastlegen min og ba meg komme inn for å ta svineinfluensavaksinen kl 08.30. Joda, jeg dro avgårde til legekontoret, men når jeg kom dit så ble jeg møtt litt tidligere enn jeg hadde forventet. Jeg gikk inn døren til senteret og der sto køen.
img0577
Her ser man ikke halvparten en gang, køen sto i en ball inne på venterommet, dette var bare køen til kølappene.
Er ikke dette kjempe kjekt? Jeg er verdens dårligste kømenneske. Jeg er helt på trynet dårlig til å stå oppreist så lenge. Spesielt når jeg har bedre ting å gjøre på.  

Men hvis jeg blir syk nå så vet jeg ikke hva jeg gjør!

Smalahovelag

Joda, da har dagen jeg har gruet og gledet meg til lenge endelig gått avgårde. Det var ikke grunn til å grue seg hvis jeg skal være helt ærlig. Synet av det halve sauehodet på tallerkenen min var ikke så drøyt som jeg husket. Det er jo såklart et tydelig sauehode, men det så ikke vondt ut. Det er det som har vært største frykten min.

meg og mamma
Meg og min kjære mamma, rimelig fnisete, som vi egentlig alltid er.

stemning

daniel og anita
Min bror og min nydelig svigerinne.

Jeg har storkost meg med familien. Noe jeg alltid gjør, med en sånn familie som jeg har kan man ikke gjøre så mye annet. Jeg er kjempe glad for at jeg tvang meg selv ut døren i dag.
Smalahove smaker egentlig ikke så mye mer enn salt for de som lurer. Jeg har aldri syns det smaker så mye, og ja, jeg har faktisk spist det flere ganger.  Men stappen og alt tilbehøret gir deg skikkelig julefølelse. Så jeg har fått en tidlig start på julen i dag jeg.

Håper alle sammen har en fin fin fredag, gjør dere på noe spennende?
En liten seier

En seier kan komme i veldig mange forskjellige former.  For meg skal det ikke mye til før noe må feires. Spesielt når det er en så liten ting som betyr så mye til meg. Poenget er at jeg endelig kan spinne uten knestøtte. Tidligere har jeg teipet opp knærene mine til den store gullmedaljen. Kneet mitt så ut som en heftig bilring, men det gikk så utrolig fint i dag uten - at jeg har lyst å feire. For de som ikke syns dette er store greiene, så kan jeg fortelle dere at jeg har måtte holdt på med knestøtte i 7 år, jeg har i perioder ikke klart å gå noen steder uten knestøtte, i perioder måtte jeg ha de på meg når je

g gikk på shopping.

Så der har du den, en genial seier for Christina!150408 107
I dag skal jeg på tur med barnehagen for å hilse på hestene på rideskolen. Jeg gleder meg enormt!

Tilbake til hverdagen

Sånn, da var livet begynt igjen og jeg var endelig blitt frisk. Det er jo rimelig typisk spør du meg, men jeg klager ikke for jeg liker å være frisk og ikke minst liker jeg å være i praksis. Det er så enormt mye mer givende enn å være på skolen. Selv om jeg er veldig glad i studentlivet, med mine skjønne studinner.

Helgen min har egentlig blitt brukt i onepiecen min, som må være verdens mest geniale oppfinnelse. Jeg har trent jentene med en så voldsom tannpine at jeg ikke visste opp og ned på meg selv. 

I dag skal jeg være leder på avdelingen hvor jeg er i praksis, som i mine øyne egentlig bare blir litt kunstig, men fokuset er jo på at vi skal kunne planlegge og gjennomføre en hel dag, eller flere dager. Men det fins grenser for hvor mye man kan lage nye planer i en barnehage. Rutinene er rimelig satte i en barnehage. 

Men ja, wish me luck!

dsc0614

 

spennende!

Dagen i dag er ikke mye å skryte av. Jeg kan ikke si annet enn at tilværelsen min for tiden minner mer om en som bor på et sted der en sku tro at ikke nokon kunne bu. Men så gale er det ikke. Jeg leker bare student, en syk student med tannverk. Som går på butikken i pysjbuksen - ikke den med bamser på, en enkel en med ruter.

dsc0563
Når man er syk er ingenting bedre enn å ligge å lese. For tiden leser jeg Eragon og Barns fysiske utvikling. Hva som er kjekkest trenger man vel ikke å lure på. 

Nå venter jeg bare på bestekompisen min, for nå er det snart tid for Grey, jeg elsker tirsdagene våre!

I morgen skal jeg love dere at jeg skal gjøre noe kjekt og spennende!

Påan igjen!

Jeg blir så irritert over meg selv når jeg ikke klarer å skrive ned alt jeg sa at jeg skulle skrive ned, men så kommer jeg aldri i gang. Det kan ha noe med det faktum at livet mitt når jeg er i praksis er rimelig kjedelig, og det som er spennende har jeg ikke lov å fortelle. Så derfor blir det lite blogging, men jeg lover at det skal bedre seg.

Dagen i går begynte med spinning kl 10. Jeg dro med meg både Fredrik og Robin på en 50 time, uten å ane noe om karen som hadde timen, noe jeg gjerne burde undersøkt på forhånd. For instruktøren var rimelig tøff, men for all del, det er alltid kjekt å svette av seg ukens vannlager.

Kvelden kom min bror og svigerinne på besøk, vi spiste god mat og koste oss kjempe mye. Selv om jeg ser min bror opp til flere ganger i uken i forbindelse med jentene er det ikke helt det samme som å få slappe fullstendig av med dem begge.


dsc0193


I dag skal jeg virkelig bare slappe av frem til treningen i kveld, jeg har fått et skikkelig utbrudd i den betente kjeven min, så jeg skal egentlig bare syntes veldig synd i meg selv i hele dag. Eller vurdere å kose meg med Fredrik og en god film.

Hvordan har  helgen deres vært?

Treningsglad jeg?

Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle like spinning. Jeg har bare gått rundt med den ideen at hvis man ikke kan løpe etter en ball så er det virkelig ikke noe gøy trening. Men nå er jeg rimelig hekta. Det er kjempe kjekt og godt. Er deilig å kjenne at man bruker musklene. Og spesielt når det er såpass effektivt. Tror jeg hadde måtte løpt rimelig lenge på mølle for å fått samme effekt. Jeg trenger virkelig noen som sparker meg godt bak.

I dag skal jeg faktisk utsette jentene mine for dette. Min kjære svigerinne skal ha spinningtime med dem. Vet ikke hvem som er mest spent jeg, men gøy tror jeg alle kommer til å ha det. Selv dropper jeg spinningen i dag for å dra på timen til min kjære Iselin. Hun skal ha Body Jam på treningssenteret der jeg jobber. Gleder meg like mye som jeg gruer meg. Jeg har ikke danset siden jeg ble syk og det er vel 7 år siden nå. Dere får nok en rapport på begge deler når jeg kommer hjem i kveld. Hvis ikke jeg er helt skutt!

dsc0271
(Bilde har ingenting med noe å gjøre, jeg syns bare det er så deilig når man endelig kan tenne lys og fyre i peisen, noe jeg egentlig bare kunne gjøre på torsdag)

Fremføring

For de som ikke var klar over det, så har det regnet i Bergen for tiden. Spesielt i dag, når vi skulle ha fremføring ute på området rundt skolen. Vi skulle vise hva vi hadde jobbet med de siste to ukene. Og såklarte bestemte det seg for å regne troll og monstre gjennom hele fremføringen vår, som varte i tre timer. Så hele klassen var en smule frosne når vi var ferdig. Så vi kastet av oss klær, og kastet i oss kakao.

cimg2584
Kakaoen til Christine, var rimelig lurt for å få opp temperaturen. Det var ikke mange som var forberedt på været, noen av klassekameratene mine hadde ikke regnjakke en gang. Så da blir man avhengig av varm mat og drikke i kantinen.

cimg2585
Jeg var en av de delvis lure, jeg hadde regntøy på meg, støvler og for den saks skyld. Men jeg hadde ikke skift med meg. Så her ser du Christina i lånte klær.  Hilde var så snill at hun lånte meg regnbuksen sin og den fantastiske varme genseren hennes. Hun var min reddende engel i dag.

På onsdag skal vi være ute hele dagen for å lage utebarnehage, så da skal jeg ta med meg nok klær til å overleve på polvandring.

Har dere hatt en fin mandag i regnet?

Friske flinke meg

Nå er jeg endelig tilbake i hverdagen! Jeg er skolejente i dag gitt, det er en hel uke siden jeg har vært det. Og føler meg rimelig flink (ja, det er faktisk pause nå).

I går var jeg og Marita rimelig sprek og var på min første spinning time på utrolig mange år. Så i dag kjenner jeg det godt i beina og ikke minst når jeg sitter. Setene på spinningsykler er ekstrem ubehagelige. Men men, det kommer vel sammen med musklene mine det.

Jeg lover at jeg skal blogge litt bedre når jeg kommer hjem.


Jeg ville egentlig bare underholde dere med min utrolige spennende meg.
dsc0244

- Christina -

Stephen Lynch! Igjen gitt

I kveld var endelig kvelden, vi skulle endelig i Grieghallen for å se Stephen Lynch. Jeg har gledet meg veldig og har vel egentlig bare bestemt at vi skulle se min kjære helt med venner i kveld.
Vi fikk enormt bra seter, jeg kan ikke huske å noen gang ha vært så nærmt scenen som det vi var i kveld.

cimg2555
Veldig klare, ikke fult så fotogene, men enormt forventingsfulle!

cimg2573

Hele showet var en blanding av Stephen alene med gitaren, sammen med en av kompisene eller begge to.
Det var rimelig mye bråk fra noen tullinger på første rad, som han til slutt fikk kastet ut, har en film med første advarsel som jeg skal legge ut, pluss litt av genialiteten til Stephen!

Her er bare noe av det jeg plukket ut som var så dårlig at det var morsomt, også er jo vi utrolig patriotiske av oss.

Stephen: Rod, no matter what i answer I have to "have you ever been to Bergen" you must say "you must have been to Bergen"!
Rod: Stephen, have you ever been to Bergen?
Stephen: No, I have never been to Bergen.
Rod: You must have been to Bergen.
Stephen: There is Norway I've ever been to Bergen!!

Stephen: When you are out on guys night in Bergen and you eat something manly
Rod: Like a wopper?
Stephen: Yeah, thats right Rod, when you are on a guys night in Bergen you go to fucking Burger King!!!! No, they go somewhere more manly......like McDonalds!"
cimg2582
Når showet var over, gikk vi langs baksiden av Greighallen der jeg ser Rod Cone (høyre), og når jeg nærmer meg ser jeg sannelig hele gjengen, så jeg måtte nesten spørre om et bilde, på min rimelig dårlige engelsk (snakker enormt dårlig engelsk når jeg er nervøs).

Så dette har vært en av de beste kveldene i mitt liv gitt!

Spørsmål

Med en vanlig kroppstemperatur på 35.5, vil da 37 tilsi feber?

Kano(n)tur

I dag har halve klassen vært på kanotur i Bjørndalsvannet. Jeg er helt utslitt, så istedenfor å være kreativ, så deler jeg heller bilder med dere. Jeg klarer egentlig bare å løfte hendene mine (padle kano i 1.5 time i strekk med betente skuldre er ikke lurt)

dsc0387
Maria og Mette er rimelig klar for padling.

dsc0388
En padlende Christina (med innlagt håndleddsknekk)

dsc0390

dsc0392
Lunsjtid, selv om solen steikte, så var det enormt godt med kakao!

dsc0399
Førskolelærerstudenter som vi er, må vi nesten undersøke alt som undersøkes kan. Her har Mette funnet et eller annet småkryp (husker ikke hvilket, fant veldig mange)

dsc0413
Guttene undersøker blader.

dsc0414
Endelig klar for hjemtur, alle sammen utrolig slitne, men velger å tro at jeg leder!

Bursdagsjente nr1

Den dagen jeg ble født kom min fetter Hallvard på besøk på sykehuset med denne lille frøkenen her, og hun har alltid vært favoritten min, og hjelpe meg hun har vært gjennom mye. Så i dag fyller ikke bare jeg 22. Det gjør nemlig hun og.

ladyen min

At det bare kommer bilde av bamsen min, kan ha noe med det faktum at jeg ikke er helt våken enda, og jeg ikke klarer å gjøre meg noe mer våken heller.

Håper alle får en fin 25. august!

På an igjen

Så har deler av livet mitt begynt å normalisere seg. I dag har jeg nemlig vært på Bailine. Det er lurt å få litt system i kroppen min igjen. Jeg forventet egentlig at dette skulle være en grusom opplevelse, siden programmet jeg hadde før sommeren startet egentlig er litt tøft, men det gikk utrolig fint. Halvtimen gikk utrolig fort, og jeg holdt egentlig på å sovne. Tydligvis så har den treningen jeg har gjort i sommer holdt litt gang i musklene mine.

img0355

De målte også fettprosenten, noe som hadde gått veldig ned siden sist, noe jeg er veldig fornøyd med. Det har for meg alltid gått på muskler og cm. Så nå er jeg spent på om jeg klarer å holde det ved like. Jeg skal jo så klart ned mer, men da ligger fokuset mer på å stramme opp.

Nå gleder jeg meg kjempe mye til jeg skal der på torsdag. Syns egentlig at Bailine er kjempe behagelig og effektivt!

Følg meg!

10 things you did not know about me

Jeg ble taget av Marita og skal prøve så godt jeg kan!

1. Jeg er utrolig sjenert, noe jeg jobber hardt med å skjule for alle og enhver.

2. Jeg er dypt forelsket i Kurt Cobain og drømmer om en intimkonsert med han (idioten meg som hørte mer på "jeg gikk en tur på stien" den gangen han spilte på Garage.

3. Vi kunne blitt bestevenner og han kunne gikk meg en innsikt i den musikalske genialiteten hans.

4. Jeg klarer ikke bli sint på den "rette" måten, jeg låser meg helt igjen.

5. Men samtidig kan jeg være sint på en person i ubegrenset tid!

6. Jeg bestemte meg for navn på barna mine for lenge siden!

7.  Jeg mener at det hvis en ting ikke kan gjøres skikkelig så gjør man det ikke i det hele tatt.

8. Jeg har så utrolig realistiske drømmer at jeg våkner om morgenen og spør Fredrik om det faktisk skjedde. Når jeg drømte at et vennepar av oss hadde gjort det slutt hadde jeg vondt i flere dager!

9. Når mormor døde gikk jeg rundt som en zombie i flere uker, noe som er rart, for vi var ikke så close, selv om vi traff hverandre ofte.

10. Jeg har en venninne som jeg har et litt spesielt forhold til, jeg vet om hun er lei seg, eller i utrolig godt humør uansett om hun er i nærheten av meg eller ei. Noe som vi merket etter å ha kjent hverandre i en uke. Vi kunne se rett gjennom hverandre. Og vi har begge fått tlf der vi sier "jeg følte jeg måtte ringe, hva er det for noe?" og  det er alltid noe! freaky!!

dsc0048
Videre tager jeg, Iselin, Caroline og Martine

Bompibjørnene

I går når vi var i byn stakk vi innom dvd galleriet for å se litt, og i en av glassskapene så jeg en serie som jeg virkelig elsket når jeg var liten. Der lå nemlig the gummi bears. Jeg ble helt i hundre og fikk de til å åpne skapet for meg, men de var dessverre ikke på norsk. Både jeg og karen som jobbet i butikken var rimelig skuffet over dette. Så hvis noen vet om et sted hvor jeg kan få bompibjørnene med norsk tale så er jeg evig takknemlig!


I mellomtiden kan jeg jo kose meg med denne videoen, er jo en lite trøst!

Er det flere som elsker Bompibjørnene her?

04.aug.2009

Nå er det bare to uker igjen til skolen begynner, noe jeg er litt usikker på om jeg gleder meg til. For all del,  jeg gleder meg virkelig til å treffe igjen alle mine herlige venner, men jeg har kost meg så grådig med en så lang ferie. Men alt i alt, blir det nok urimelig kjekt å treffe folket igjen.

I kveld er besteThomas på besøk hos oss, han og Fredrik har nerdekveld. Jeg har meldt meg litt ut, selv om jeg kan være urimelig mye nerd til tider, så fins det forskjellig typer nerd. Jeg leser og sånt jeg nå istedenfor. Også prøver jeg å slutte å tenke på at tiden flyr. Jeg har jo ikke gjort noe lurt i disse ukene jeg har vært hjemme.

dsc0078
Hva leiter jeg etter tro?

Har dere noen tips for hva jeg kan fylle resten av ferien med?

Sommerens lille

Om sommeren er det ikke lett å finne bloggmotivasjon, fordi livet mitt ikke er særlig spennende  nå. Jeg gjør egentlig ikke på så mye innholdsrikt, for å si det mildt. Så når jeg ser på livet mitt som lite innholdsrikt, så ser jeg ingen grunn til at dere skal gjøre det.
Det mest spennende jeg har å komme med er at vi var på kino på torsdag, vi så Istid 3 av alle ting. Den var faktisk ganske bra, men når man ser den med mange barn som ler kjempehøyt av en minste bevegelse, er det ikke lett å konsentrere seg om filmen. Men Sid er som vanlig genilat morsom, og det lille dyret med nøtten har jeg aldri syns var noe spennende, fikk enormt med oppmerksomhet.

Nå som jeg har prestert å bli rimelig forkjølet får jeg bare holde meg inne, verker i hele kroppen. Så nå skal jeg bare ligge her å se  min nye favorittserie: Lipstick Jungle (se den!!!)
dsc0047

En av de beste tingene med sommeren

dsc0874

Dette møtte meg når jeg kom hjem i gårkveld. Så jeg måtte bare ta med meg Fredrik ut for å se på (glemmer litt at han ikke har sommerferie jeg). Etterpå var jeg så lur at jeg sjekket fryseboksen som vi har hatt en del problemer med. Den viste seg å være kaputt. Så rundt midnatt måtte jeg løpe med ørten bæreposer med kjøtt til naboen. Jeg var smålig blåst etter noen runder. Men føler meg flink som har vært på løpetur med rundt 40 kg kjøtt. Nå må vi vente til mandag før vi får en ny fryseboks, men det positive er, at det eneste som ikke overlevde var restene fra festen jeg hadde 16. mai.


Ny og bedre ?

Jeg er veldig flink til å legge planer, men alt for sløv til å gjennomføre dem. Denne uken er jeg veldig fornøyd med at jeg har gjennomført alle treningsplanene mine, og syns egentlig at jeg skal være flink til å opprettholde dem. Jeg har løpt 2 mil denne uken. På en crosstrainer vell og merke, men jeg har nå gjort det. Har hatt to økter med styrketrening inne og.
Det høres kanskje ikke så mye ut, men for meg er det veldig bra. Jeg har ikke trent skikkelig siden jeg sluttet med håndball for 6 år siden.

Nå som jeg har sagt at jeg skal fortsette med løping 3 ganger i uken og styrke 2 ganger i uken (eller motsatt) her i bloggen, så må jeg nesten holde meg til det. Derfor jeg deler dette med dere. For å føle at jeg har noen som sitter seg på meg hvis jeg ikke gjør som jeg skal. Rart, men det funker på meg.


peace

Off to the movies

Nå skal vi avgårde for å se Star Trek med besteRobin. Han ser den for andre gang, men vi satser på at denne gangen blir ekstra underholdene. Jeg har snopt meg moreller og jordbær, så dette blir kjempe kos.

16juniJeg har vært på hennes i dag og kjøpt meg en ny skjorte. Jeg likte den kjempe godt.

The Sims 3

Nå har jeg virkelig funnt nor å bruke tiden min på. Og vet ikke hvor veldig produktivt det er, men jeg er veldig fornøyd. Og det er vel egentlig det som teller. For en uke siden kjøpte jeg meg The Sims 3 og har egentlig spilt det ganske mye siden den tid. Jeg tror jeg har funnet ut av det meste. Og jeg liker det virkelig. Jeg har nå tjent meg masse penger, ved å eie omtrent 1/3 av butikkene i bydn. Nå jobber jeg med tredjegenerasjon. Det er vel det eneste som er negativt med spillet, det går veldig fort og du har ikke spilt mange timene før simen min dør av alderdom.

screenshot3
Mestekokken min som klarte å svi seg selv på jobben, og mannen hennes som dør av alderdom.

Hva syns dere om spillet?

Dagens versjon av meg!

dagens meg

Betente meg

Joda, jeg har nå klart å få betennelse i ryggen jeg da. Eller i musklene. Har hatt det flere ganger før og henger egentlig litt med det dårlige fosvaret kroppen min har å rutte med. Så jeg går på piller, har gått tur, tatt badstu og en varm varm dusj. Men føler meg ikke særlig mye bedre.

Er det noen som har noen gode kjerringråd til meg for å bli kvitt vondten? Jeg skal i bursdag i dag og drømmer om å shake på bydn med bursdagsjenten. Men etter å ha gått tur som en høygravid frøken ser jeg ikke for meg shaking.

tur i alven 3 sept 24
Bursdagsjenten, som har bursdag i morgen.

Ny frisert!

Mandag tok jeg meg endelig tid til å gjøre noe med håret mitt. Det har sett helt grusomt ut den siste tiden. Jeg har bare ikke tatt meg tid til å gjøre noe med meg selv. Så nå skal jeg bli ven og vakker igjen.
Har gått til Berit i snart 8 år, er litt deilig å ha en frisør som kjenner deg såpass godt. Også får jeg verdens beste hodebunnsmasasjer.

dsc0724
Det ble litt lysere enn jeg hadde planlagt, men jeg liker det jeg.

Meningsfull hverdag!

dsc0382

Dagene mine går veldig i surr nå, det skal jeg innrømme. Jeg har fredagsfølelse hver eneste dag. Jeg er i veldig uvant ferie modus, jeg står opp kl halv ni hver eneste dag. Noe jeg ikke kan si at jeg gjorde i feriene før. Av det mer normale bruker jeg dagene mine med å ser på tv, nerde litt, rydde og gjør ting jeg ikke kunne ta meg tid til i eksame

nlesingen. Har jobbet meg gjennom 1,5 sesong av Gilmore girls.

I kveld skal jeg på klubbsommeravslutning. Der leser man opp et sammendrag av de enkelte lags sesonger. Og kårer årets spiller. Jeg skal ligge det ut når jeg kommer hjem. Kan ikke risikere at noen av jentene får vite hvem som vinner før avslutningen i kveld.

Har dere noen gode ideer for hva jeg kan gjøre på mine fridager?
hits