Oss to

Nyhet nr 2

Nå er det vel kanskje tid for at jeg forteller dere hva nyhet nr 2 er. De fleste av dere har vel egentlig skjønt det og føler seg ikke særlig overrasket. Men nå skal det sies at dette ikke skjedde før ETTER jeg hadde skrevet innlegget mitt om alt som skjedde for tiden. Det er vel litt sånn at når det først skjer noe bra så baler det på seg? Akkurat som når man opplever noe negativt så føler man at man at det aldri skal ta slutt. Men i dette tilfellet er det veldig bra og vi gleder oss veldig til dette. Vi er veldig spent og har mye å tenke på fremover. Vi skal nemlig gifte oss i 2012. Vi har funnet dato allerede (noen som gleder seg eller?). Noe som vil si at både kirken og lokalet er fikset. Jeg gleder meg til å blogge om bryllup, men det er enda litt over et år til, så jeg har ingen grunn til å stresse. Bare et STORT ønske om å planlegge!

Endelig skal drømmeprinsen bli mannen min. Jeg kjenner at sommerfuglene har full fest i magen min for tiden.

Nesten alt for mye på en gang!

Hjelpe meg så mye som skal skje på en gang. Nå er alt positivt, veldig så posivit. Så ingen grunn til bekymring. Jeg er bare litt sjokkert over alt og gleder meg til å fortelle dere alt sammen. Midt oppi alt så har vi en kar som virkelig finner roen, han oppfører seg som en prins (med milde bølleopprør) og underholder seg selv slik at jeg får gjort nesten alt jeg skal av skolearbeid.

På torsdag drar vi to til Paris, vi gleder oss veldig og har allerede bestilt billetter til Eurodisney. Jeg er en skikkelig Disneynerd og gleder meg som et stort barn.

Vi skal bare kose oss i varmen (er rundt 13-16 grader i Paris for tiden)

Nei, nå gleder jeg meg til jeg kan fortelle dere om alt som skjer.  Og nei, jeg er ikke gravid eller noe sånt.

Ønskeliste julen 2010

Jeg sliter veldig med å finne ut av hva jeg ønsker meg til jul, begge to gjør det. Men vi blir spurt om ønskelister og vi har sammen prøvd å finne ut av ting vi trenger og har lyst på. Må ærlig talt innrømme at jeg ønsker meg mesteparten her, men sånn er det vell å være jente. Er ikke alltid karene syns det er like kjekt å pynte i hjemmet.


Hva ønsker du deg til jul?

Drømmedaten.

For å feire bursdagen min tok Fredrik meg med til byn for å spise middag. Jeg hadde en ide om hvor han hadde planer om å ta meg med, men det at det faktisk ble Spisekroken ble jeg kjempe glad for. Spisekroken er en fantastisk god resturant som ligger på klosteret i Bergen og har farlig god mat.


Vi spiste oss god og mett på en fantastisk hovedrett som bestod av langtidsgrillet geitekilling med amadinepoteter og rotgrønnsaker.

Selv om jeg alene kunne spist meg mett på brødet og kryddersmøret som er hjemmelaget.

Man får så mye bedre mat enn det man gjerne får på Egon eller Fridays, men de ligger på samme prisnivå og man er alltid fornøyd når man går derifra. Det er en helt annen stemning enn på andre resturanter. Da denne ligger i et lite lokale som virkelig gir deg en hjemmekoselig følelse.

Etter hver vår gode middag tok han meg meg på kino for å se den filmen jeg var rimelig bastant på at jeg ikke skulle se. Nemlig Inception, grunnen til at jeg ikke ønsket å se den var fordi jeg oppi hodet mitt har ett eller annet i mot Leonardo. Men jeg er glad for at han tok meg med, det var en fantastisk god film som jeg ikke har problemer med å se igjen. (Selv om det er Leonardo som spiller hovedrollen).

Jeg hadde en fantastisk dag med kjæresten min. I det siste har det skjedd så mye at vi ikke har hatt tid til å finne på noe sammen. Jeg har jobbet mye rett etter skolen og i helgene den siste tiden og har den nest siste av 4 jobbehelger på rad denne helgen. Gleder meg til jeg er ferdig med de og vi kan bruke helgene på oss selv.

Bursdagsdate.

Da drar denne jenten ut på date med sin kjære. Rett og slett fordi jeg har bursdag i dag!

Kosedag med en dø tå.

Nå som vi bestemte oss for å dra tidlig hjem fra hytten for å bruke litt tid sammen hjemme, så skjer det. Jeg klarer å angripe en handlevogn på IKEA på tåen min. Noe som fører til at jeg halter rundt omkring i Bergen by som en tulling og spretter hver gang noen nærmer seg den. Jeg har spøkt en del med at jeg klarte å knekke tåen på en handlevogn fra Ikea, noe jeg vet ikke er tilfelle (håper jeg da).

Hadde det vært brudd så hadde tåen min sett litt mer ut som en ballong enn det den gjør nå. Men uansett om jeg må gå med alt for store sko eller sandaler i regnværet, så stopper det ikke dagens planer. Vi skal ha en skikkelig kjæreste dag. Vi skal spise god mat, gå på kino og bare kose oss hjemme og i byn. Jeg gleder meg skikkelig til å bare være oss to for første gang på ganske så lenge.

Bilder fra Spania

Turen til Spania har jo som sagt vært utrolig deilig, jeg må ærlig talt si at jeg sitter større pris på turen nå. Nå som jeg sitter på hytten og ser ut vinduet. Regnet smeller ned på kaien og tåken ligger tett i fjellene rundt oss. Siden jeg lovde dere bilder fra resten av Spania turen, så kommer de her.

Sjokoladekos på Valor


Prinsen min på en fantastisk resturant i Altea

Første dagen i Spania (Spania vant VM)

På strandpromenaden i Benidorm.

Verdens beste dessert i Benidorm


Inne på området.

Bror og søster på toppen i Guadalest.

Utsikten nedover Guadalest.

Kulper oppi fjellene.


Spania del 1

Det er noe med den spanske kulturen som klarer å fange meg hver eneste gang jeg er der nede. Kanskje er det der faktum at ting ikke må skje akkurat når det blir sagt, men når jeg tenker meg om så er det vel den tingen som irriterer meg mest over Spania. For eksempel når vi er ute i bassenger og bassenglampen velger å være med på badingen med ledninger og alt, så tar det 3-4 dager før vaktmesteren får fikset det. Er man i Spania så er man i Spania.

Men det som fanger meg mest er vel egentlig det helt fantastiske språket, jeg drømmer litt om å lære meg spansk til vi skal ned igjen til neste sommer. For joda, planene er allerede lagt, vi skal avgårde igjen til varmen igjen neste sommer og jeg gleder meg allerede.
Min flotte prins kjøpte seg en helt nydelig dress der nede til bryllupsdagen til mamma og pappa
Hele gjengen på verdens beste tapasresturant (ihvertfall i følge Hellstrøm)


Utsikten fra GuadalestDamene i gamlebyen i Altea

Resten av bildene skal dere få se når jeg får de, dette var bare fra 2 dager utav 14.

Spanjolen

Jeg er da landet i Spania og vell så det. Lørdagen gikk kjempe fint, Iselin og Terje var og er helt nydelige begge to og vi koste oss til langt på natt (egentlig ikke, vi var hjemme kl 2). Bilder av dagen kommer når jeg har fått de.

Nå sitter jeg da i rundt 35 grader og storkoser meg, farge har jeg fått og allting. Men, jeg ville bare si ifra at jeg lever og at jeg kommer tilbake etter ferien.

Lørdagskos

Jeg er fremdeles ikke 100% kjenner jeg. Jeg trodde jeg var blitt helt frisk, men er nå fullstendig utslitt etter byrunden med svigers i dag. Men vi fikk shoppet litt, spist god lunsj og kost oss kjempe mye med familien.
I kveld skal vi bare kose oss hjemme, bare oss to. Vi har spist god kvelds og nå er det tid for sofakos.


Jeg er rett og slett forelsket i de nye skålene våre, og jeg har store planer om å kjøpe flere skåler i serien neste gang jeg er i byn.

Nå skal jeg legge fra meg pcen og sette på dagens nyinnkjøpte film, som vi egentlig ikke har noen formening om, men den var billig. Er ikke alltid like kritisk til komedier.


Noen som har sett den? Er den grei? Forventer egentlig ikke mer.

Ha en fin lørdag alle sammen!
God nyttår alle sammen!Nå har vi faktisk vært 13 timer og 25 minutter inne i det nye året og jeg merker virkelig ikke noe, det gjør jeg aldri. Men det jeg kan si var at årets valg om å være med familien var et veldig godt valg. Vi har kost oss kjempe mye med god mat, god kake, spilling og dirty dancing. Jeg må heller ikke glemme utsikten over hele Olsvik, Drotningsvik, Askøy og hele Bergen. Som  bare var helt fantastisk!


Vi har kjøpt hos Rock band, som faktisk er utrolig gøy, så før kjolen kom på ble kvelden brukt til innvielse av gitaren (som virkelig er min ting, er dere klar over hvor vanskelig trommene er?). Vi spilte forøvrig Rock band store deler av kvelden og. Jeg og Anita var litt vell uheldig med sangene våre, men vi hadde det i det minste utrolig gøy.


Meg og Anita rett før midnatt. Jeg blir bare mer og mer glad i pelsluen min, spesielt når den holdt meg varm under hele oppskytningen.


Det var så kaldt at kamera kollapset, og da ble det seende sånn ut.


Nyttårskyss må jo til det og.

Håper alle hadde en like bra nyttårsaften som vi hadde!

Min lille julaften!

Nå er det blitt dagen før dagen både i min stue og egentlig alle andre sin stue og. Her hos oss betyr dette at vi pynter alt som skal pyntes til jul. Så jeg og Fredrik har pyntet tre, satt nisser på plass og mamma har laget god kvelds til oss.

Fredrik godt i gang med pyntingen. (Treet ble veldig grått på bildene, det er egentlig veldig grønt og fint)
Pyntegjengen i Onepiece, usminket og pittelitt i julestemning.


Eneste tingen jeg hadde penger til på Harrods, har nå fått en plass på treet.


Pappa skal være nisse hos naboen i morgen og hadde derfor motevisning i stuen, med pute på magen.Kvelden ble avsluttet med kos, god mat, kakao og ikke minst: Grevinnen og hovmesteren. Samme prosedyre som året før.
Jeg er kjempe julete av meg! Jeg storkoser meg med julemusikk, julefilmer, julenisser, julegavehandling og julegavepakking. Så jeg gleder meg kjempe mye til i morgen. Jeg har faste ting som må gjøres og er veldig glad i tradisjonene mine.

God jul alle sammen. Kos dere masse i morgen!

Bursdagsbarnet!

I dag har min flotte Fredrik bursdag, og dagen ble startet med amerikanske sjokolade pannekaker og julebrus. Selve julebrusen i seg selv er stort, for jeg har hatt en avtale med meg selv i flere år om at juleting ikke skal drikkes eller spises før 1. desember og for andre år på rad kastet Fredrik seg på dette. Dette har vært veldig vanskelig for han. Så siden det var bursdagen hans syns jeg han skulle få en iskald julebrus til frokost.

Dagen har blitt brukt på historiens beste håndballkamp. Jentene mine spilte mot 2. plassen i puljen deres og det var spill som jeg vet at de kan, men som jeg ikke alltid får se.  Så det var ekstra gøy at den kampen ble spilt på dagen til Fredrik, han tror jo at det er grunnen til at de vant.

Dagen ble avsluttet med middag, kake og film hos foreldrene hans.
dsc0953
Gratulerer nok en gang min flotte kjæreste. Takk for tiden vi har hatt sammen.

Søndagskos!

Ps. Dette skulle bli postet i går, men da ville ikke blogg.no samarbeide

Da var endelig enda en håndballhelg over og ene laget mitt leder puljen sin, jeg er kjempe sliten og føler veldig for å kræsje på sofan. Det er nettopp det vi har gjort i dag. Med en god film og alt for mye godt. Føler jeg fortjener det uten å egentlig ha gjort så mye annet for å fortjener det enn å jobbe. Klarer ikke helt å se hvordan det gjør at vi kan hive i oss snop, men vi får ha siste dagen i dag.

Filmen vi skal se er No Reservations. En fantastisk søt film med Catherine Zeta-Jones, Aaron Eckhart og ikke minst Abigail Breslin. Filmen handler om den fantastiske kokken Kate og niesen hennes Zoe. Søsteren til Kate dør og hun tar over ansvaret for Zoe. En film som krever litt tårer, men mange smil og.  Jeg er fast bestemt på at alle filmene Abigail spiller i blir til gull!

snop

Dagen i dag!

I dag forsov vi oss faktisk, på en lørdag av alle ting, vi skulle ut til søsteren til Fredrik. Fredrik skulle være effektiv, mens jeg egentlig ikke skulle noe. Siden Hege og Renè bygger garasje var det samlet flere av karene på begge sider for å hjelpe til. Jeg var enormt lite hjelp i, jeg satt inne og jobbet med skolearbeid i to timer før jeg satt meg i solen for å snakke med moren til Fredrik og ikke minst trille på Pernille som er blitt kjempe stor og er dåpsbarn i morgen!

dsc0431
Fredrik og Renè på taket!

dsc0443
Jeg satt inne og leste om barn, sansene våre og hva vi kan finne av moro i naturen.  
Se hvor fine bursdagspresangen fra mamma og pappa er da. Elsker Ray Ban aviatorene mine!

Har dere hatt en fin lørdagsformiddag?

Søndagskos

Jeg var så heldig at jeg fikk sjokoladefondant av Caroline til bursdagen min, så i kveld har vi storkost oss med hver sin sjokoladefondant og vaniljeis. Verdens beste søndagskos, selv om det er rimelig usunt.

dsc0714

Man kan unne seg alt man vil på søndager!

Stephen Lynch!!

I dag har vi bestilt billetter til Stephen Lynch i Greighallen. Noe jeg gleder meg kjempe mye til. Han er en kjempe flink komiker. For de som ikke har hørt om han. så ligger jeg ut et av veldig mange klipp som befinner seg på youtube.

Så nå er det bare å vente til september. Gleder meg kjempe mye til å se han et annet sted enn på youtube. Noe jeg har brukt mange timer på! Noen andre som skal?

Ostekveld!

I dag har vi egentlig ikke gjort på noe vettugt, rydding og turgåing er sånn ca det eneste som har opptatt dagen vår. Ikke har vi hatt så mye behov etter å finne på noe heller. Men siden Fredrik overrasket med med å kjøpe favorittosten min (som ikke alltid er like lett å få tak i) så ble det ost og kjeks til kvelds i dag. Så nå har vi kost oss med kjeks, ost, druer og melon, og skal nå sitte på en film eller to.

ost og kjeks

Håper alle sammen har en god lørdagskveld og at deres gjerne er litt mer innholdsrik enn vår!!

Flinke oss.

img0384
Vi var ute og spiste på onsdag vi, koste oss kjempe mye på Peppes. Den nye menyen deres var kanongod. Jeg er pastegal og syns det var på tide at Peppes som pizzastedet det er endelig fikk seg noe pasta.

img0386
Min kremete pasta. Anbefaler alle å prøve denne.

img0387
Nye menyen. 

hits