Pernille

21.jun.2010

Nok en friformiddag er strartet på, jeg har allerede klart å få unnagjort dagens mil på crosstraineren og sitter her nydusjet og ikke fult så lekker. Helgen min har sånn delvis gått bort i jobbing, fest med jobben, baking og bursdagsfest til min herlige lille Pernille som fylte 1 år på torsdag. Jeg klarer ikke helt å skjønne at det allerede har gått et helt år og ikke minst at hun er blitt så stor.

Pernille var ikke helt i form på den store dagen stakkars, men vi koste oss nå rimelig mye uansett.

Dagen i dag skal brukes sammen med Iselin, vi skal se på diverse til bryllupet som er om under 3 uker! Avslutter nok det hele med lunsj i byn tenker jeg, kos dere masse i fine været (hvis dere har fint vær) for nå skal håret tørkes og fjeset på.

Go' besøk

Nesten hver torsdag har jeg besøk av min favorittjente, i dag klarte jeg å sove når hun kom på døren, men spratt i det minste fort opp av sengen. Nå ligger hun i sengen min og putrer. Stakkars liten, hun var rimelig trøtt når klokken begynte å nærmer seg halv ti. For de som ikke skjønte det, så snakker jeg om herlige Pernille.
Hun får så mye oppmerksomhet når hun er her og hun bare smiler og ler. En utrolig fornøyd liten jente.

Men vi har en kar i hus som ikke er fult så fornøyd, for det første får han ikke leke med henne og for det andre får ikke han alt av oppmerksomheten. Så han ligger nå her og passer på henne. Han er bare så veldig nysgjerrig.
Han er nå litt søt da, han er så kjempe glad i barn og vil helst leke, men hun er så liten enda. Blir lettere når hun løper rundt i sommer tenker jeg.

Beklager mangel på spennende blogging, men livet mitt består igjen bare av skole, jobb og trening! JOY!

Verdens beste

I dag har vi vært så heldige at vi har fått kost oss med Pernille, jeg syns ihvertfall vi er heldig hver gang vi får bruke tid med dette lille sjarmtrollet. Hun bergtar oss ihvertfall. Hun vokser så mye nå at det skjer store forandringer fra uke til uke. Hun er en fantastisk flink jente!


Smilejenten som er veldig fornøyd med alt hun får av oppmerksomhet! Hun velger å være sosial fremfor å spise i en alder av 6.5 mnd. Tidlig ute ihvertfall.


Vi fikk æren av å bade henne i dag, hun storkoser seg og sparker voldsomt med beina. Skjønner jo forsåvidt den, det er utrolig deilig med varmt vann!Vi er kjempe glad for å ha denne nydelige jenten i livene våre og gleder oss til å skjemme henne fullstendig bort når hun blir eldre! Skal prøve så godt vi kan ihvertfall!

Prinsessepass

I dag har vi passet Pernille, heldige oss fikk ha henne i hele formiddag. Vi nyter virkelig tiden vi får ha sammen med henne. Spesielt når hun er i såpass godt humør som hun var i i dag.

dsc0672
Kiwo lå i gangen hele tiden mens hun sov. Passet godt på vognen hennes. Hun sov faktisk i 3 timer før vi bare måtte vekke henne. Etter det var det bare smiling og kosing. Noe som er det beste med sånne små nurk som henne.

dsc0678
Lille søtingen som bare smiler og smiler hele tiden.

En perfekt lørdagsformiddag må nå jeg si. Nå skal denne frøkenen som egentlig begynner å bli frisk på kino med Fredrik og pappa. Vi skal se District 9. Noen som har sett den?

Pernille!

I går kveld var vi så heldig at vi fikk låne Pernille av Hege og Renè. De var på kino for å se Jenten son lekte med ilden. Heldige oss sier nå bare jeg. Pernille oppførte seg som en engel. Mamma og pappa var rimelig frelst. Det er ikke rart når man smiler så mye som henne.

img0553
Jeg får en del rare blikk av folk jeg ikke har truffet på lenge når jeg er ute på tur med barnevogn. Muligens ikke så rart.

cimg0179cimg0183
Pappa får utrolig fort kontakt med alle barn og han og Pernille sto lenge i gangen og pratet med hverandre i speilet.

Vi koste oss kjempe mye for å si det mildt!

Dagen i bilder

Siden jeg er kanonsliten, så får dere bare se de flotte bildene av den nydelige lille jenten.
Pernille oppførte seg helt eksemplarisk!

dsc0536

Oss to, og verdens nydeligeste jente, som var en smule lei!

dsc0563
Meg, Pernille og Bjørn (pappaen til Fredrik)

dsc0475
Fredrik i den flotte nye dressen sin!


dsc0486

Verdens skjønneste!

nydeligheten min 3Bilder fra i går

I går var vi på besøk til søsteren til Fredrik og da såklart lille Pernille. 3 uker er lenge å være vekke når de er så små, så det var utrolig kjekt å se henne igjen. Ikke minst å se hvor stor hun er blitt.

dsc0122
Nydeligheten etter bading!

dsc0127
Meg og Pernille.

Får ikke nok av denne jenten. Hun bergtar hele rom.
Så vi skal nok ut der i morgen, gleder meg allerede.

I dag kommer Thomas og Robin ut her en tur, vi skal spise litt før vi drar avgårde for å se Harry Potter. Noen som har sett den? Er den noe bra?

5 dager gammel!

Vil vel egentlig bare vise dere hvor utrolig nydelig denne lille jenta er.

img0415

Pernille!

Nå har vi nettopp vært på Haukeland for å besøke Hege og Renè og deres lille Pernille. En utrolig nydelig jente!

img0397
Stolte onkelen!

img0400
Er ikke hun nydelig?

Kjekke nyheter!

I dag ble jeg vekket med et brak, et kjekt et vel og merke.
Søsteren til Fredrik har fått en datter i natt! Er kjempe kjekt, gleder meg veldig til å se henne.
Gratulerer kjempe mye til Hege og Renè!
hits