Venner

En fantastisk aktiv helg!

Jeg vet ikke helt hvorfor, men når jeg er på hytten så høres jeg ut som en stor klisje. Jeg er i himmelen og i paradis og alt av den typen ting. Jeg blir rett og slett helt vekke i hyttelivet. Vi har det så bra der ute at jeg melder meg ut av hverdagen og inn i den transen som er hyttetilværelsen. I helgen hadde vi med oss Robin og Camilla ut en tur. Her får dere en liten bunke med bilder fra en fantastisk helg.

Vi tok med oss gjestene på tur gjennom skogen for å hilse på hytten til min tante og onkel. Det er ikke masse folk på øyen på denne tiden av året så vi hadde den delvis for oss selv. Noe som førte til at guttene svingte seg i toppen av trærene. Helt til søskenbarnet til mamma kom løpenende (steike, det var vist folk der alikavel) for å sjekke hva i all verden som foregikk.Camilla var ikke forberedt på norsk natur og måtte ha assistanse på veien. Robin måtte selvfølgelig forevige dette.

Prinsen vår i solnedgangTidlig lørdags morgen og vi er klar for nok en tur.
Stakkars Troy, han ble helt utslitt denne helgen. Spesielt når han til en hver tid måtte passe på ørten tennisballer.

Takk for en fantastisk helg begge to. Vi gleder oss veldig til du blir norsk på heltid Camilla! Det blir i tillegg ekstra kos når det blir varmere og vi ikke må pakke oss helt inn i varme klær

Gode venner krever mat de.

Mimrekvelder gjør veldig vondt, i dette tilfellet gjorde det rimelig vondt i lattermusklene. I går var Stine på besøk med hennes Roald. Vi spiste mye mat, som Roald faktisk lagde. Er ikke bare bare for denne jenten å lage eller spise wok, men i går imponerte jeg meg selv. For de som ikke vet det, så har jeg store problemer med det meste av asiatisk mat. Grensen min går ved Mr. Lee nudler og hvor asiatisk er det egentlig?!

Gutta satt seg pent i stuen og lekte rockestjerner. Noe som gikk hardt utover de som bor under oss som ringte på og lurte på hva vi egentlig holdt på med. Men det er ikke så lett å vite hva som går gjennom etasjene. Uansett så spilte vi i timesvis og koste oss. Noe som egentlig bare skulle være en kjapp greie endte opp med at Askøyværingene dro hjem over midnatt et sted. Poenget med ettermiddagen/kvelden var å få fikse en fotobok fra USA.

Fotoboken blir forhåpentligvis utrolig bra. Det er skremmende at det faktisk nærmer seg et helt år siden avreisedatoen vår. Så nå er det godt å få fikset noe å vise frem til folk.

Grunnen til overskriften min kommer her: Roald fikk for noen måneder siden Belgisk vaffel av meg. Siden den gang har han "mast" på sin kjære. Så jeg hadde ikke noe valg. Roald måtte få vaffel.

 

Å spise reker er ikke en lek!

I hvertfall ikke når man heter Robin. Vi inviterte Robin og Camilla på kvelds og tenkte så fint at reker var enkelt, greit og ikke minst godt. Men det vi ikke hadde tenkt på, var evnen alle hadde rundt bordet til å skrelle reker. For første gang i mitt liv har jeg nå truffet på noen som ikke kan skrelle reker. Han så rimelig spørrende ut der han satt med en reke i hånden (det var jo skall på den).
Camilla lærer her Robin hvordan man skreller en reke, og gjennom hele kvelden ble Robin like stolt hver gang han klarer å få en hel reke.

Det skal ikke være lett å være Robin. Men med Camilla sin hjelp fikk karen flere skiver og han har faktisk lært seg noe nytt. Nå kan i hvertfall slutte å spise reker i lake, for det er faktisk noe av det verste jeg vet!

Det er så koselig med vennekvelder, hver eneste gang forteller jeg meg selv at': dette skal vi gjøre oftere. Det blir som oftest med tanken dessverre. Jeg skjønner ikke hvor timene og dagene blir av!

Dåpsdag til lille prinsesse Isabell!

I går var endelig dagen komt da lille Isabell skulle bli døpt og feiret for at hun er en så fantastisk liten jente. Dåpen traff på feiringen av de tre hellige kongers dag (som er 6 januar) så Isabell var rimelig imponerende når hun nesten ikke lagde lyd fra seg på den vell 2 timer lange gudstjenesten.

Isabell var første barn ut og tok det hele med knusende ro.Her står alle fadrene med foreldre, dåpsbarn og presten etter vell utført dåp.
Mitt nydelige fadderbarn. Er så utrolig takknemlig for at Iselin og Terje stoler nok på meg til å la meg være fadder til gulljenten deres. For meg er det utrolig stort og selv om jeg kanskje ikke kan gi henne den beste kristenopplæringen så skal jeg nok skjemme henne bort på helt andre ting!Meg og prinsen min i finstasen sammen med lille gullet. Som ble blitset i hjel hele dagen stakkars.

Iselin er alltid utrolig flink med å arrangere denne typen ting og hun koser seg veldig med det. Bare se det flott dåpsbarnet hun har laget på toppen av kaken. Jeg trenger vel ikke føye til at vi alle sammen gikk der ifra rimelig mette og fornøyde?

Vennejulebord - kvelden i bilder!

I går hadde vi hele vennegjengen på besøk. Vi skulle kose oss med fantastisk julemat, god stemning og mye latter. Det er lenge siden jeg har kost meg så mye som jeg gjorde i går. Det var bare nok en gang beviset på at jeg faktisk har verdens beste venner. Jeg er kjempe glad for at vi strartet denne tradisjonen og håper virkelig vi klarer å gjøre det til en fast greie hvert eneste år.

 Takk for nok en fantastisk kveld med dere. Gleder meg veldig til neste gang!

Innflytning

Nå var endelig helgen her. Den helgen som mange av våre flotte venner har spurt etter siden vi flyttet hit. Vi hadde altså innflytningsfest. Det var trangt, varmt og veldig så koselig. Men når du velger å ta rundt 20 stk og samle de rundt en sofa så blir det kos. Jeg storkoste meg virkelig. Fy flate så flotte vennene våre er. Jeg har ikke hatt det så gøy på lenge.


Fine Terje og Britt Elise. Som egentlig ikke tåler å være i samme rom sammen. Det skjer fort en kortslutning når de er i lag.

Iselin, meg og Victor. Legg merke til tøffingen som bruker sugerør i ølen sin!

Iselin og Pia

Er vel dette man kaller ekte kjærlighet. Fredrik og Victor!

Hva dette er det er ikke godt å si.


Fine Pia og Maria

Roald - se han smiler!

Jeg lurer på om det er noen som koser seg med en nydelig dame i hver arm jeg?!Jeg er veldig takknemlig for at vi har en så flott gjeng som hadde lyst å feire med oss. Ikke bare den nye leiligheten men også min flotte prins som har bursdag i morgen.

Nå skal dagen brukes på å slappe av med en god frokost, før det blir Putti Plutti Pott på denne jenta seinere i kveld!

An american in Bergen!

I dag har jeg hatt med meg Nora på diverse moro skal jeg si dere. Først og fremst må jeg nevne det at Nora er venninne med datteren til Becky (for de som ikke husker, så bodde jeg hos Becky i fire uker når jeg og Stine var i USA). Nå som hun har dratt til Norge for å jobbe frivillig i barnehager så var det nesten obligatorisk for meg å treffe henne. Vi hadde jo en felles bekjent å sladre litt om.

Dagen startet med at jeg tok henne med på . Jentene mine hadde kamp i dag og Nora var kjempe spent på hvordan håndball fungerer. Dessuten var det glemmesak for meg å kutte ut denne kampen for noe som helst. Jeg savner denne gjengen noe utrolig, og det var kjempe kjekt å se dem igjen

Så kjørte min kjære bror oss inn til byn, der dro vi på Peppes (en av guttene i barnehagen hadde fortalt Nora at de hadde verdens beste pizza der) og ble sittende der i 3 timer. Det var en farlig koselig dag, og jeg fikk nesten litt vont over hvor dårlig engelsken min har blitt siden tiden min i USA. Men Nora forstod meg i det minste.


Det fins egentlig ingen bedre kake enn dette og Nora var evig takknemlig for at jeg bestilte den til oss. Hjelpe meg jeg savner amerikanere når jeg er med henne. Savner hvor koselig fremmede var med deg, hvor åpne de var og det faktum at det ikke fantes noen sure miner blant folkene der borte (nå regner jeg ikke med NYC i og med at det i mine øyne ikke er en del av USA).

Lille Isabell

Noe av det kjekkeste jeg vet, er å være sammen med mine flotte venner. I går kom Iselin på besøk med lille Isabell og vi storkoste oss. Det er så deilig å være med det lille nurket og egentlig bare se på henne. Det er ett eller annet avslappende med å se på en liten baby som sover. Men jeg må nå si at det er litt rart at vennene mine begynner å få barn. Selv om jeg syns det er utrolig koselig å få låne dem!

 

Så må det sies at Isabell var utrolig flink som sov seg gjennom hele shoppingrunden vår. Siden det var storåpning av Gina Tricot på Sartor så hadde vi jo på ingen måte noe annet valg enn å stikke innom.

 Er hun ikke nydelig?!

Innflytningsgave

På fredag var Terje og Iselin på besøk hos oss for å spise middag og rett og slett slappe av litt sammen. Iselin har alltid vært flink til å stelle i stand egentlig det meste og fredag var intet untak. Hun kom med en deilig innflytningsgave til oss.

Hun hadde fylt en kurv med kjeks, mange gode oster, druer, sjokolade og cider. Så i kveld skal vi kose oss med ost og kjeks tenkte jeg. Det er så koselig med denne typen innflytningsgaver, spesielt når man vet omtanken som ligger bak det.Iselin hadde vært og kjøpt favorittosten min. Hun vet at jeg er utrolig kresen på oster og som oftest ikke spiser andre enn Reybino når vi har ostekveld. Har ingenting med at jeg er veldig kresen å gjøre i det heele tatt.Lattergalla på Sotra

Vennekvelder midt i uken må være noe av det beste med å ha venner. I går lå jeg på sofan og prøvde å få lest sidene til i dag, som omhandlet barn med funksjonshemminger og deres rettigheter og hvordan personalet i barnehagen kan gjøre hverdagen deres best mulig og gi dem alt de har krav på av rettigheter. Det er ikke kjedelig lesestoff, for å være helt ærlig så er det ganske så spennende. Problemet er mer det at boken er uten noen form for pauser (bilder, praksisfortellinger eller skjemaer) og er skrevet med veldig liten fontstørrelse. Så da er det godt å vite at om ikke lenge, så kommer to av dine fantastiske venner på besøk for å få deg til å tenke på noe helt annet. Derfor er venner helt fantastike å ha.

I går var Caroline og Bjarte redningen min i min nystartete "nåskaljegværeflinkstudent" periode. Takk diverse for det. Vi ler alltid så mye sammen med dem, litt av det har jo med det å gjøre at Caroline ler av ALT (nei, jeg overdriver på ingen måte ikke). Så å spille SuperMario med henne er en effektiv trening for magemusklene og en stor dose kaos.

Bjarte blir historisk konsentrert når vi spiller Wii stakkars og tar dette veldig alvorlig. Det er faktisk snakk om å overleve (og ikke falle ned i lavaen hele tiden).De hadde meg seg diverse filmer som de hadde leid (uten muligheter til å se dem) så vi endte opp med å Mall Cop, en fantastisk morsom film - så lenge du liker Kevin James.Jeg trenger vel ikke si annet enn at man virkelig lever seg inn i Wii, så dere som ikke har prøvd det - løp og kjøp. Det er fantastisk å spille med sammen med venner og vi har Wii-kvelder så ofte vi har mulighet og vi kommer på at vi faktisk har kjøpt denne maskinen som står i kjelleren.

Har dere spilt Wii?

Fotografbilder fra utdrikningslag

Bildene vi tok i utdrikningslaget til Iselin for 5 uker siden er endelig kommet, og jeg er kjempe fornøyd. Flinke fotografen som klarte å velge ut bilder fra den fotograferingen vi hadde. 7 jenter som fniste fra de kom inn døren til de løp ut.
Håper dere liker de, for det gjør virkelig jeg.
Fotograf : Øyvind Ganesh

Dagen før dagen

Nå sitter jeg (jeg ligger egentlig helt henslengt) i sofaen til Iselin. For i morgen er den store dagen og vi to har hatt jentekveld med koselig prat, kakling, mat og digg. Er vell sånn det skal være når man er sammen med bestevenninnen sin. Det er rart å tenke på at hun faktisk skal gifte seg i morgen, jeg syns enda vi er så unge, men samtidig kan jeg ikke tenke meg noen som er mer skapt for hverandre enn nettopp de to. 

I dag har vi vært og fikset lokalet til i morgen, som er virkelig nydelig. Jeg er kjempe fornøyd med jobben vi har gjort og håper virkelig at Iselin og Terje er det og.  Det er en stor dag for dem  og vi vil vel bare at den skal være minnerik for dem.

Så nå tenker jeg at jeg skal være en flink forlover og hive bruden i sengen. Slik at vi er skikkelig uthvilt i morgen. 

 


Utdrikningslag!!

I går var dagen jeg som forlover har planlagt lenge og Iselin som brud har ventet på veldig lenge. Nemlig utdrikningslaget. Presset ble fort litt større når det ble et utdrikningslag uten noe alkohol i blodet. Men jeg tror virkelig at Iselin koste seg i går. Dagen startet med at vi alle sammen møttes for å lage frokost til hele gjengen. Jeg og Pia dro for å hente Iselin som hadde trippet i flere timer allerede.


Iselin var strålende fornøyd med kronen/tiaraen hun måtte ha på seg hele dagen.


Hun fikk flere poster i løpet av dagen. Den første var at hun skulle ha en pilatestime med oss alle sammen, etter litt forberedelsestid satte hun i gang. Vi lo godt alle sammen, mest av mangel på kjernemusklatur hos enkelte.


Iselin hadde laget en topp med "Maid of Honor" på til meg, som passet perfekt til hennes tskjorte som sto Bride på.


Etterpå dro vi på ungdomsskolen vi gikk på som og er stedet hvor Iselin og Terje traff hverandre for 6 år siden. Der måtte hun svare på spørsmål som Terje hadde svart på dagen før. Så skulle vi sammenligne svarene.


Iselin lagde mat til oss på Primus (som hun handlet selv på Rema 1000 for 100 kr). Dette gjorde hun på samme stedet hvor hun spurte om jeg ville være forloveren hennes og hun gjorde det med stil. Noe som vil si at hun brukte prinsesseduk, prinsessekopper og prinsessefat. Hun lagde tomatsuppe, som ikke kom som en overraskelse.


Etter matlagingen i skogen dro vi hjem til meg og så en film av Terje, vi lo godt alle sammen og hadde oss en god pause før turen gikk videre til byn for fotografering. Kjempe stas for å si det mildt. Vi koste oss såpass mye at vi glemte både tid og sted. Men viktigst av alt, vi glemte maten min bror hadde laget og vi måtte skynte oss hjem for å spise.. Det ble kylling enchiladas til middag med sjokoladefondant til dessert. Før vi etter noen timer dro for å treffe guttene.

Jeg håper virkelig Iselin har kost seg. Det er en dag man bare får en gang og jeg håper jeg levde opp til forventningene. Jeg er kjempe glad i deg Iselin.

Blomsterjakt

Hjelpe meg så kjekt det er å være i lag med bestevenninnen min. Jeg syns vi aldri har tid lenger og jeg har dermed  virkelig storkost meg i dag. Vi har som nevnt tidligere vær på blomsterjakt og jeg må si at det var rimelig vellykket. Vi fant vel egentlig ut av alt i dag, ikke minst har vi ordnet frisør til den store dagen. Jeg har faktisk ordnet meg to frisørtimer. Da jeg skal klippe meg og stripe håret noen dager før bryllupet og få det ordnet selve bryllupsdagen. For å være ærlig er det en lettelse, for jeg aner virkelig ikke hva jeg skal gjøre med håret mitt.

I dag spiste vi lunsj på Peppes på Straume og koste oss med sladder, mimring og jentekos.

Hva hun valgte ut får bli en hemmelighet frem til den store dagen, men jeg skal love dere at det blir kjempe fint. Og ikke minst at hun blir kjempe fin.  Å være forlover er egentlig veldig koselig dere.

Heisa/haiketur til Hardanger.

I dette øyeblikket sitter jeg og Stine på hytten og er rimelig sliten etter en heftig middag. Det er ikke bare bare å spise en 220g hamburger, ikke det at vi klarte det heller, men her ligger vi rimelig slaktet. Jeg tenkte jeg skulle fortelle dere hvordan vi egentlig kom oss ut på hytten i går, for det er virkelig imponerende må jeg si. Det hele startet egentlig med at bussen ikke gikk fra det stedet vi trodde den skulle gå fra, så vi mistet bussen. Etter mye oppgitthet, så bestemte vi oss for å ta bussen til Os for å ihvertfall komme litt nærmere (jeg ser på ingen måte logikken her, men men). Når vi kom frem på Os så skulle vi finne noe å gjøre på til neste buss gikk, men så er det den da. Hva gjør man egentlig på Os? For etter en runde rundt i "sentrum" begynte vi å diskutere litt - "kanskje vi kunne haiket til fergen og se om det gikk en buss derifra?". Der får vi til slutt haik av en eldre mann som skulle med fergen han og. Dessverre skulle han ikke i retning av neste ferge, så når vi kom på fergen så tenkte vi at vi bare skulle vente på bussen der. Men for all del, vi burde da prøve å få haik fra noen på fergen. Jaggumeg så fikk vi ikke haik av en kar som skulle helt til neste ferge. Han visste ikke helt hvor den var, så med litt hjelp fra oss så kom vi nok frem.

Siden han skulle til Odda så gikk vi opp i hovedveien for å få haik videre i andre retning, der traff vi på en ung kar fra Rosendal som hadde to stk Wonderbaum hengende i speilet. Så var vi så langt, vi begynte egentlig bare å le litt av oss selv, som klarte å haike så langt og klarte ikke å stresse rundt temaet haiking lenger.
Her står jeg i Rosendal og håper på haik videre, Den koselige karen (fra Bergen) som plukker oss opp, skal egentlig bare halvveis, men var trolig en smule imponert av oss så han kjørte oss helt til buss stoppet vi egentlig skulle ende på. Best av alt - vi kom bare 40 minutter senere enn hvis vi hadde komt med bussen.

Så morsomt er det lenge siden jeg har hatt det. Takk til de 4 karene som hjalp oss i retning Hardanger.


Jo, vi har det gøy i Hardanger du!!

I dag har vi kost oss med en tur rundt omkring på øyen, jeg har vist Stine nesten alt som er noe å se på øyen. Vi har til og med vært inne i fjøset (som var helt tomt). Vi slappet av på kaien til tante og onkel (som ikke var hjemme) og jeg har snakket i det breie og det lange. Ikke minst har jeg bestemt at Stine og Roald faktisk ble sammen 17. desember 2006 (sånn hvis du lurte Roald).Stine koser seg på kaien til tante og onkel.

Som avslutning på formiddagen lagde jeg kalveburger til min herlige gjest.


Nå skal vi kose oss på sofan resten av dagen. Siden det plutselig ble overskyet her.

Thank God!

Eksamen er over den, vellykket var det og egentlig. Jeg var farlig nervøs og måtte stadig ta med pustepauser, men senor var imponert og det er vel det som teller. Hele mandagen svevde jeg litt på min sterke B i samfunnsfag, RLE, fysfos og pedagogikk. Jeg som vanligvis er utrolig dårlig på muntlig stakk av med en sterk B. Jeg er rimelig imponert over meg selv.

I går var jeg og Stine på IKEAsalget og slo oss rimelig løs. Det må sies at vi ikke brukte så alt for mye penger. Jeg har fått kjøpt masse nyttig og ikke minst masse pyntegreier. Jeg må jo nevne at jeg og Stine har kjøpt like lilla sengetepper.

I dag har Marita vært her for å få litt sol, vi har kaklet og grillet oss litt. Jeg som endelig har fått vekk bikiniskillen fra USA har fått en bikiniskille fra Sotra. Hurra!!

Vi har kost oss med en fantastisk kyllingsalat og sorbetis i varmen. Det har virkelig vært varmt på Sotra i dag, i morgen skal det bli enda varmere - I can't wait!

En himmelsk lørdag!

Pia har komt hjem for helgen, bare for å være med meg! All grunn til å feire må jeg si, men vi er ikke akkurat særlig feirete i dag, selv om dagen har startet med bursdagbesøk for Maria. En ting vi har oppdaget i dag er at om vi noen gang skulle flyttet inn sammen så hadde det vært et stort behov for to bad, eller ihvertfall to speil. To jålete jenter funker ikke på et speil med utrolig dårlig lys.
Når man skal i bursdag til Maria (som er min dukke) må man nesten pynte seg, så både jeg og Pia så rimelig bynklare ut. I matchende antrekk faktisk, hun i blått og jeg i rødt.


Maria hadde bakt sjokoladekake og dekte opp med det ene og det andre.


Bursdagsjenten! Som er en utrolig herlig jente, som får meg både til å le og grine innimellom. Hun er også den som drar meg opp kl 05 på en fredag for å spinne før livet starter. Gratulerer så mye med dagen jenta mi!


For de som ikke er klar over det, så er det aller best å lage mat i pysjen, helst en med pepperkakemenn på mens man hører på dårlig musikk på radioen (slik at man kan synge og danse så dårlig som man klarer). I dag har vi laget hjemmelaget pizza. Det var utrolig godt, og det var rimelig deilig å få i oss skikkelig mat, ikke bare den driten vi har en tendens til å ete når vi er i lag.

Er så glad for at jeg har en bestevenninne som kommer helt fra Sarpsborg bare for å bo her med meg en helg. Hun er virkelig verdens beste. Det merker jeg når alt er så lett i lag med henne.  Jeg har virkelig verdens beste venninner, noe jeg er utrolig takknemlig for.

Koseferie!

Jeg har helt glemt å fortelle dere om dagene i Sarpsborg, så jeg tenkte jeg skulle gjøre det nå. Bedre seint enn aldri har jeg hørt rykter om at folk sier. Jeg flydde avgårde til Gardermoen natt til mandag (i mine øyne så er første flyet til Oslo såpass tidlig at det kan regnes som natt) og kastet med på bussen mot Fredrikstad. Typisk skolen min må jeg si, de er grunnen til at jeg ikke flydde direkte til Rygge. Jeg skulle på ambassaden, men fikk beskjed om at jeg ikke trengte å stikke innom uken før jeg skulle dra. Mandagen ble brukt på harrytur til Sverige. Der vi kjøpte mat, digg og brukte litt mer penger enn beregnet på klær.

Det er alltid så kjekt å føle at Pia er glad i meg uansett hva jeg måtte finne på.

Det ble snopt til den store gullmedaljen i Sverige. Det er vel det som er så farlig med den typen butikker de har der. Er ikke bare 30 forskjellige ting å velge mellom i smågodtdisken, det er snakk om 300 forskjellige varianter. Så ble spist utrolig mye snop de dagene jeg var der borte. Men så skal det sies at det er første gang jeg har besøkt dem i den nye/gamle leiligheten deres. Og da må det være lov å kose seg litt.


Vi har kost oss kjempe mye, latteren satt løst, det gjorde jentefilmene og. Vi så Twilight for ørtende gang, så diverse filmer som jeg bare ser med Pia.

De to er verdens beste!

Sarpsborg!

Jeg går på søvnmangel, jeg har sovet hele 3 timer i natt og resten helt på andre siden av landet. Bare for å besøke Pia og Bjørnar. Eller jeg kan vel ikke si bare, for det er utrolig koselig! I dag skal vi til Sverige for å snope og en tur til Fredrikstad for å gå på kino. Det er kjemperart å vært hos bestevenninnen min, dette er tredje stedet i løpet av de siste årene, og om ikke særlig lenge skal jeg vel på besøk til sted nr 4.


Turmenneskene oss!

Jeg skal kose mer her i 3 dager før jeg drar hjemover til Bergen på onsdagskveld! Men nå skal fjesene våre på før vi vender snuten mot Sverige!

Ha en fin vinterferie!

You wanna be my avatar?!

Jeg har jo som sagt en herlig  vennegjeng, og i dag har jeg kost med veldig med en av dem. Jeg og Marita har vært på Fridays, spist god mat og preiket. Vi er på ingen måte flinke til å finne på noe utenom forelesningsunderholdning. Noe som betyr lange prater på msn når vi har dårlige forelesninger på skolen.
Uansett, så fikk vi spesiallaget mat i dag, mens vi venter på Avatar, som vi begge så for andre gang.
Valget å bruke så mye penger en gang til på denne filmen var ikke særlig vanskelig å ta. Det er sånn ca siste sjansen vi har til å se filmen på denne måten. Jeg er blitt hekta på 3D nå som øynene minde endelig er stabile nok til å få effekt utav det. Det hadde nok vært perfekt uten jentene som satt ved siden av oss - som gren, skrek, kaklet og fniste gjennom hele filmen.

Men alt i alt, har jeg kost meg kjempe mye med Marita, som er verdens koseligste. Det er deilig å ha en lufte kveld, der vi kan få ut alt vi trenger å få ut for å fungere!

Death of our little house!

I dag måtte det gjøres, vi kunne ikke utsette det lenger. Julen er over for lenge siden, det er også 13 dag jul. Så i dag tok min far frem sleggen og tok livet av vårt fine hus.


Når tiden er inne for pynting er vi som oftest så lei at vi ikke legger så mye sjel i pyntingen vår! Noen som ser tydlige tegn på dette?Hvil i fred vår lille borg. Det kommer en ny en i desember som dere alle skal få se. Lurer på hva vi finner på da.

Wiiheltene!

Vennekvelder er virkelig en av favorittene mine. Jeg er av dem som helst vil slappe av sammen med vennene mine istedenfor å dra på byn. Gjerne fordi jeg har så fantastiske venner.   I går var vi en tur hos Iselin og Terje for å spise god mat og spille litt Wii i pysjbuksene våre. For de som ikke vet det, så kan man ikke ha på seg pene klær når man skal spille wii, eller ha kosekveld generelt! 

Terje og Iselin er så flink til å lage til kosekvelder for oss, og steike meg vi har det gøy sammen. Det er så kjekt å bare slappe av, spille og ikke minst konkurrere litt.  
Man trenger vel ikke si at Terje vant. Men han gjorde det, gang etter gang. Var egentlig en liten hataksjon mot Terje på slutten.  Men ja, vi spilte forskjellige spill timer og storkoste oss. 

Ikke prøv dette hjemme!

Jeg lover dere, dette fører ikke noe bra med seg, bare kvalme og en haug med rap. Mulig dere vil ha en begrunnelse for det jeg sitter her å påstår, joda jeg får vel komme med det. Det er ikke noe farlig, bare tragisk! Dere skjønner det, at i går var jeg med hele familien på middag hos familien til Pia, noe som på ingen måte var noe gale, det var heller påfunnet til meg og Pia som ikke var særlig gjennomtenkt. Vi har nemlig hatt en lang rekke med diskusjoner om julebrus. Så for å finne ut om dette brune klisset som de kaller for julebrus virkelig er noe (i motsetning til det røde klisset vi drikker i Bergen) så bestemte vi oss for å ha en julebrustest. Vi hadde 8 forskjellige brus vi skulle teste, 6 shotteglass rundt bordet og 6 idioter.


Lur som vi var så trodde vi at ved å begrense innholdet julebrus i hvert glass ville vi bli mindre kvalm (derfor shotteglass). Dette stemte på ingen måten ikke, for vi ble dårlige, veldig dårlige!

Men ja, slik at dere kan slippe å gjøre denne testen selv, så kan jeg fortelle dere at Grans var en soleklar vinner, med 5,6 poeng. Borg sin brune fikk 1 (bare sånn at jeg kan tipse dere om at dere bør holde dere unna)
Ellers ble besøket brukt til ting som var veldig mye mindre kvalmende og veldig mye mer koselig. Jan Egil lagde kjempe god mat og vi koste oss med Alias og god prat.

Når en pepperkake...

Siden sist har jeg gjort ferdig eksamen, vært på SUM samling med Karoline og Amie, jentene mine har hatt to kamper og jeg sånn halvveis innsett at jeg har ferie.
I år som i fjor har vi laget peppekake borg, tidlig på søndagsmorgenen møttes jeg, Fredrik og Robin for å bake. Robin som var på byn i går klarte ikke helt å stå opp til halv ti, og kom sigende litt nærmere tolv. Men han var rimelig i siget og hadde periodevis en fantastisk innsats på bakingen. Selv om jeg måtte frem med noen ikke fult så pedagogiske tiltak for å få det til.

Det er ikke pepperkakebaking uten iskaldt Grans julebrus og hjemmelaget pepperkake deig (den ferdige er grusom)


Fredriken min!


Robin i foreløbig god form. (Før han kræsjet fullstendig!)

Borgen vår ble ikke særlig pen, selv velger vi å kalle den for sjarmerende. Rett og slett vårt eget skjeve tårn. Men så er egentlig ingen av oss særlig kunstnerisk anlagt heller.


Vårt nydelige slott, med nissene til Robin, jeg må personlig si at jeg syntes han er utrolig flink.

Sa jeg virkelig det?!

For noen år siden drev jeg og Maria med aktiv sitatsamling, denne hadde jeg egentlig helt glemt. Helt til hinn dagen, da jeg plutselig startet med aktiv jakt på disse tingene, som vi utrolig nok har sagt til hverandre en gang i tiden.
Snill som jeg er, så tenkte jeg at jeg skulle dele noen av de med dere, uansett hvor interessant de skulle vise seg å være.
- Vi er ikke bare playere vi er stayere . Britt Elise
- Jeg har noe ukjent i munnen. Charlotte
- Jeg ror og ror, men kommer aldri inn. Pia
- Jeg er en person som ikke tenker så altfor mye, derfor trenger jeg litt tid. Pia.
- Når jeg hører en ting. Og du sier en annen ting. Då hører jeg det jeg tenker.  Pia
- Jeg har hørt Ganske mye heavy om han der Maria. Feirer ikke han jul?
- Kan jeg ikke bare lenke deg fast til sengen da?" Christina som ikke vil at Pia skal reise tilbake til Oslo.
- Ingenting gir meg mer sommerfugler i magen enn en hall med mange svette mennesker og en ball." Christina
- Jeg kan telefon-nummeret hennes, jeg klarer bare ikke å uttale det.? Pia kan faktisk ikke tlfnummret til Christina.
- "Du skjønner det Christina, at de som er grå stær operert kan fort få hybelkaniner på øyet.. vi skal skyte de litt i ræven" Dr. Pål
-  Ja altså jeg var hun i bare bea som klina i barnehagen ? Christina
- "Skiller meg ut ja? Jeg er så sær at ingen forstår meg." Christina

Nyeste innslaget må bli når jeg har jentene på besøk og grillen står i full flamme og det eneste jeg gjør er å snu meg mot min bror å si "det brenner, gjør noe!"

Det var det jeg tenker var trygt å dele med dere, for det er ikke alt som er like pent for å være helt ærlig. Det er ikke alle sitatene som er like aktuelle lenger heller, men jeg mener da at de er rimelig gode jeg. Vi er ihvertfall ikke alltid like gjennomtenkte.
Gamle sitater krever gamle webcamera bilder fra vi var rundt 17.

Jentekveld

Nå når jeg sitter her med pensum og later som jeg virkelig er motivert, så ønsker jeg meg bare tilbake til å går. I går hadde vi nettopp jentekveld hos Maria, med et bord fult av digg av forskjellig slag.  Vi gjorde som jenter flest gjør når vi treffs, snakker om alt mellom himmel og jord, deriblandt kompost. Det var litt ekstra i går, Britt Elise skal dra avgårde til Afrika i et halv år, så vi hadde en liten avskjed for henne.


Nydelige Pia og Britt Elise

Takk for en kjempe koselig kveld jenter. Dere er verdens herligste alle 5.

Ellers har helgen min blitt brukt på bingo hos bestemoren til Pia, noe som faktisk er kjempe gøy, selv om vi aldri vinner noe. Jeg har også sett New Moon for andre gang sammen med Fredrik og Thomas. Jeg er så glad i vennene mine, de beste minnene mine er sammen med dere!

I love my best!

Mest fordi hun gidder å stelle i stand kos for oss gang på gang. I går lagde hun god mat til oss, for ingen får lov til å hjelpe. Vi preiket mye om guttene våre, noe som jeg lurer på om faktisk bare er søtt eller litt tragisk at den ene gangen vi henger sammen uten gutta, så snakker vi mest om dem. Men det blir fort sånn når alle jentene har kjærester (alle elektrikere).
Vi snufset litt til P.S. I love you, som er utrolig trist og har verdens lekreste mannfolk på rollelisten. (hjelper når de snakker irsk)
24458971258156202166
Jeg har lånt bildene fra Iselin!

24458971258156084255
Min nydelige bestevenninne som alltid fikser og ordner for oss!

24458971258156140450
Er det vanskelig å se at jeg slapper av hjemme hos Iselin?

Tusen takk for en herlig kveld Iselin og Maria. Dere er verdens beste. Gleder meg til neste tutefilm

Hyttehygge!

Fra lørdag til søndag har vi vært så heldig at vi fikk være hytteturister. I den nyinnkjøpte hytten til foreldrene til Iselin.
Vi har spist god mat, jeg har fått lov til å være på kjøkkenet innimellom, vi har fyrt mye i peisen, spilt masse Wii, sett film, ledd, lest, slåst og storkost oss.

dsc0549
Vi jentene storkoste oss med Twilight lørdagsformiddag, mens guttene lekte effektive med viften på badet.


dsc0568
Endelig fant jeg noen som er like glad i flammer og bål som det jeg er. I morges satt jeg og Bob foran peisen og storkoste oss med både bok og avis.

dsc0571
Gutta som drømte om et bilde av kjøkkenarbeidet deres havnet på bloggen. Noe som egentlig betyr at dette ikke er et vanlig syn?

dsc0581
Det faktum at jeg ligger å leser i boken min mens Terje og Iselin lekeslåst på gulvet betyr vel bare at det er vanlig? Mine treningsglade bestevenner har enormt med energi. Noe de ikke fikk ut når vi var på hytten, så da ble det druekrig.

dsc0609
Nydelige Bob er såklart med på hyttetur og har storkost seg med ekstra mye oppmerksomhet.

dsc0614
Posering i min flotte Harvard til ære for Iselin!

Jeg har storkost meg i helgen, og det vil jeg tro Fredrik har gjort og. Vi har aldri spilt så mye Mariokart som vi har gjort i helgen. Vi har blitt rimelig flink og. Jeg liker å si VI selv om det egentlig ikke betyr at jeg gjorde det særlig bra.
Hyttetur er noe av det beste og kjekkeste i verden!

dsc0625
Og med det sier vi Peace out!

Off we goooooo

Nå drar vi avgårde på hyttetur. Foreldrene til Iselin har nettopp kjøpt seg hytte. Så nå har vi dradd oss tidlig ut av sengen for å kjøre utover. Den ligger på vei ut til hytten vår, og vi gleder oss noe sjukt. Blir rart å være gjest på hyttetur, vi pleier som oftest være vertskapet, men når vi er gjester hos Terje og Iselin har vi på ingen måte noe å bekymre oss for.

tffel
Nå er bagen pakket og juletøflene våre er med. De søte reinsdyrtøflene som sier Ho, ho, ho Merry Christmas når du kniper de på nesen. Vi elsker dem og hvis vi kunne hatt de på oss hele året rundt, så hadde vi gjort det.

Hva skal dere for noe spennende i helgen da?

verdens beste bursdagsgave!

Jeg har i dag endelig fått brukt bursdagspresangen fra Terje og Iselin. De gav meg et gavekort på massasje på Marianns her ute på Straume. Og jeg tror aldri en halvtime har gått så fort i hele mitt liv. Til og med når hun begynte med triggermassasje så syns jeg det var godt. Jeg som bare har fått massasje av fysioterapauter var egentlig forberedt på litt smerte, men dette var bare utrolig deilig!

1225116
Ville vel egentlig bare tipse dere om den beste bursdagsgaven i VERDEN!

Sex, drugs and rock'n roll

Det var ikke helt det vi drev på med på jentekveld i Åsane i dag, men som jenter flest har vi snakket om det meste. 
Vi har hatt en typisk jentete kaklekveld, men jeg kjente at jeg trengte det. Var utrolig deilig å bare være oss to og bare snakke drit. Mest fordi vi kan bli utrolig usaklige i lag.

Vi har spist kjempe god mat, jeg fikk bakt potet med bacon, hvitløkssmør, ost og mais. Kanongodt, men utrolig mettende.

dsc0425
Vi måtte såklart se en film mens vi kalket for fult, og denne gangen ble det Twilight. Og jeg lover at jeg aldri aldri har sett den før. Jeg begynner på ingen måte å nærme meg tosifret. Nei jeg lover.

I morgen har jeg første kamp med jenter 14. Jeg er kjempe spent, men tror det kommer til å gå kjempe bra. De er kjempe flinke! Også skal jeg gå tur med en venninne av meg, så krysser jeg fingrene for at finværet kommer over fjellet til oss.

Håper dere har en flott fredagskveld!


Regnfulle dager!

For de som befinner seg i Bergen så vet de at det startet å regne rimelig mye når klokken var rundt 14. Rundt da var jeg ferdig på skolen. Så måtte jeg ta valget da, om jeg ville stå i regnet i 20 min for å vente på bussen eller om jeg skulle gå i en halvtime for å komme meg hjem. Jeg hadde på ingen måte på meg klær for hører til i regnet, så jeg bestemte meg for å gå hjem. Og jeg kan love dere at jeg så ut som en druknet katt! Jeg som hadde tenkt å ta outfit bilde til dere (noe jeg er ekstremt dårlig til å gjøre) og allting, men Christina som druknet katt skal dere heller få se en annen gang.

I kveld skal jeg ut i Åsane, til min nydelige venninne Silje. Vi skal spise god mat, masse digg og se jentefilm. Jeg gleder meg enormt til dette. Jeg og Silje er alt for lite sammen utenfor skolen. Så når hun fortalte at hun var alene med ungene i kveld så inviterte jeg meg på besøk. Så nå er jeg egentlig på vei ut døren jeg.

cimg2282
Meg og Silje på Fridays for ca et halvt år siden.

Hva skal dere gjøre denne regnfulle (er du på østlandet så vil jeg heller si solfylte) fredagen?

Thomaskveld

Plustelig fikk vi med oss at Thomas var hjemme, noe vi ikke var klar over, men veldig glad for.
Så i går kveld dro vi av avgårde for å spise god mat og gå på kino. Vi endte opp på Egon, og jeg merket hvorfor jeg egentlig liker best å lage mat hjemme. Eller problemet er egentlig å spise/sitte på en resturant. Du får livshistorien til sidemannen og det er enormt vanskelig å ikke åpne ørene litt ekstra når det skjer noe spennende rundt deg. Noen andre som plages av det?

kosekveld thomas

Ellers var det veldig koselig, det er alltid kjempe kjekt å være med Thomas. Vi dro på kino for å se Inglorious Bastards en film som jeg visste utrolig lite om, annet om at på traileren så står Hitler å skriker "nein, nein nein". Ikke mye å basere noe som helst på. Men filmen var veldig bra. Vi lo veldig mye. Nesten 3 timer er lenge å sitte i en kinosal spesielt når man har mine føtter.
Men alt i alt, ta dere tid til å se denne fantastiske filmen.

Noen som har sett Inglorious Bastards?
Hva syns dere?
Skal du se den?

Gårsdagen

I går hadde jeg flere av mine beste venner på besøk for kake, frosne jordbær og kos. Noe som alltid er veldig koselig, i går intet unntak.
dsc0509
Silje, Kine og Mari

dsc0419
Bjørnar, Caroline, Bjarte, Britt, Helge, bakhodet til Terje og Iselin.

dsc0426
Nydelige Caroline og Bjarte.

I går måtte jeg og si hadet til min beste jente Caroline. Hun skal til Frankrike i et år, hun skal oppleve mye og få brukt alt sin tid på hestene og fransken sin. Men det er uansett grusomt å vite at du ikke får se en av dine beste venninner på et år. Så det ble såklart litt tårer i natt når de gikk, men det ble også spøkt om nyttår i Paris sammen med disse to. Man vet aldri!
dsc0428
Min nydelig beste Iselin!

dsc0451
Vi brukte festen på å se på film av andre som dret seg ut på tidligere fester, føler jeg ser rimelig oppgitt ut.

dsc0450
Bjørnar

dsc0466
Marita!

dsc0491
Verdens skjønneste Pia som kom over fjellet for å feire bursdagen til meg og min ekstrapappa Jan Egil.
Neste år slipper hun heldigvis å dra over noe fjell for å besøke meg, da blir forhåpetligvis både hun og Bjørnar bergensere.

Jeg storkoste meg kjempe mye, og innser stadig vekk at jeg har verdens beste venner!

Something is getting in the wayI dag var første dagen min som forlover unnagjort, ikke det, jeg har vært forlover til Iselin i et år, men først i dag fikk vi endelig startet. Tidlig på morgenen dro vi avgårde til byn for å prøve brudekjoler. Hun var så klart like nydelig i alle kjolene, men tror vi ble relatvit kloke i løpet av de to timene vi var der. Og det er på ingen måte noe intimsoneproblemer mellom oss to. Som mange vet, er ikke brudekjoler noe enkle å få på seg på egenhånd. Så det ble til at Iselin bare måtte stå i ro, løfte på føttene innimellom, mens jeg kledde på henne. (tenk å ha den luksusen i hverdagen da).
Når vi omtrent ble kastet ut fra salongen dro vi på Fridays for å spise. Og til slutt en shoppingrunde. dsc0346

Det ble ikke store shoppingrunden, for vi var begge helt utslitt etter kjoleprøving, at vi bestemte oss for å bare dra hjem til karene våre, slenge oss på sofan, se sex og singelliv og kose oss.
dsc0355
Det var en kjempe koselig dag, men kan ikke huske sist jeg var så sliten.
Når vi kom hjem kastet jeg med ned i sengen for å få en powernap før vi dro til foreldrene til Fredrik på kjempe god middag!

Siste dag i frihet!

I morgen begynner skolelivet mitt igjen og jeg klarer enda ikke å bestemme meg for hva jeg mener om det. Men blir i det minste kos å se alle sammen igjen. Det blir spennende å se hvem som har sluttet.
I kveld hadde jeg egentlig planer med Iselin, men siden hun måtte på møte endte vi opp med en shoppingrunde i formiddag. Vi koste oss på IKEA og sullet rundt på Åsane senter. Den største fangsten fikk vi på IKEA, gamle damene vi er.
Hovedmålet med dagen var egentlig at vi skulle være med hverandre, noe som er kjempe kjekt. Vi snakket omtrent hull i hodet på hverandre.
På vei hjem så begynte bensinmålene til Iselin å lyse. Noe som skremte Iselin grådig! Det er skummelt å fylle bensin. Derfor måtte jeg forevige henne første gangen hun fylte bensin på bilen.

cimg2550
Det gikk utrolig fint, selv om det kanskje var litt skummelt. Flinke Iselin!

Genial kveld!

Nå er da besøket overstått, maten kunne konsumeres, jeg slapp å bruke den til å asfaltere med. Tror begge to var fornøyde. Håper da indelig det. Liker å styre for folk jeg, men er på ingen måte noe mesterkokk. Så var ikke lett å se at jeg var nervøs når Caroline og Bjarte kom inn døren.

dsc0199
Kunne ikke fått sagt det bedre.

dsc0201
Vi er alltid like konsentrert når vi spiller Wii, jeg nøt de to rundene der jeg hadde sjangs til å rundjule Caroline, dessverre varte det ikke særlig lenge.

dsc0205
Vi startet slaskekvelden vår med å se Superbad. Rett og slett fordi Fredrik hadde på seg McLovin tskjorten sin, og mulig at det har noe med å gjøre at det er veldig vanskelig å velge ut en film blant så mange.


dsc0227

dsc0270
Bjarte er ikke helt begeistret for rockeringene.

dsc0290
Caroline har utrolig dårlig balanse og trengte støtte fra Bjarte for å stå på en fot med armene over hodet!

dsc0301
Bjarte ble satt i hardtrening, siden han ikke rakk en tur på treningssenteret i dag!

dsc0302
Og han presterte å få bedre resultat enn noen av oss andre.

dsc0325
Søtingene!

Tusen takk for en fantastisk kveld begge to. Vi har storkost oss, Vi har ledd nok til at gangsperren trolig kan melde seg i morgen. Gleder meg kjempe mye til neste gang!

Nerveinnlegg

I dag får vi besøk av Caroline og Bjarte, vi skal spise middag og spille Wii, det er i hvert fall planen, om ikke nervene tar livet av meg før den tid. Dere skjønner det, at når jeg først inviterte dem på middag så tenkte jeg ikke på hva de jobber med. De er begge to kokker på Solstrand, en resturant som etter min forståelse har ganske så god mat. Min søte Caroline er utrolig kresen, så jeg er ikke bekymret for henne. Gjør du det enkelt er hun fornøyd, men Bjarte derimot, er i følge Caroline en skikkelig kokk med rimelig høy standard på maten han spiser.

Så nå sitter jeg her, utrolig nervøs for å lage mat til de. Krysser fingrene for at maten blir spiselig og at jeg ikke klarer å svi alt som spiselig er til det punktet det ligner mer på noen man lager veier med. Neida, jeg er ikke nervøs i det hele tatt!

dressing

Turistdag med Caroline!

I dag har jeg og min nydelig venninne hatt en rundtur i Bergen uten noe annet mål enn å tilbringe tid sammen. Så det er nettopp det vi har gjort i dag.dsc0005
Søtingen min på Egon 

Vi har spist lunsj på Egon (lure meg hadde bare hevet i meg en nektarin til frokost), glemt kamera på Egon, shoppet en shorts og et rosa skjørt (skjørtet var Caroline sitt), kjøpt filmer og serier på 50 kr bord, spist is, komt på mangel på kamera, ringt til Egon for så å hente kamera på Egon.

dsc0009
Caroline poserer foran bringebærene

Vi fant ut at når vi først var i byn, så måtte  vi nesten leke turister, vi sullet rundt på Torget og latet som om vi oppdaget det for første gang. Vi vurderte og å snakke engelsk med hverandre, men fniste det bare vekk.

dsc0011
Meg og bestejenten min!  Mannen vi kjøpte matchende armbånd av tok bilde av oss.


Det var en kjempe koselig dag, og jeg elsker å være med henne. Gleder meg til neste gang og gruer meg enormt til hun drar til Frankrike.

Stevnedag!

I dag tok vi turen opp til Sletten ridesenter for å se Caroline og Kaliber starte i 1.20. Jeg gledet meg veldig, mens Fredrik satt i bilen og tvilte på hele greiene, men kan love dere at han var like fascinert som meg, bare litt mer redd!

dsc0885
Caroline, Kaliber og Fredrik før start!

dsc0900
Klar til start!

dsc0904
Første hinderet!

dsc0905

dsc0908

dsc0918
På skrittetur. I dette øyeblikke leder Caroline gruppen sin etter å ha ridd feilfritt og hun red 3 sek fortere enn jenten som lå på første.

dsc0930
Caroline vant sin klasse utav 55 stk. Jeg er kjempe stolt, og Fredrik er skikkelig imponert "jeg visste ikke at du var såå flink liksom".

dsc0948
Kaliber satte i gang med seiersrunden, som viser at han egentlig burde vært galopphest. Han fløy rundt banen og lå to runder rundt de andre hestene.

Det var en kjempe koselig dag på Sletten, men nå verker jeg sånn i ryggen at jeg skal sitte meg ut i en stol i solen og slappe av litt. I morgen så drar vi hele gjengen til Hardanger. Og til helgen kommer hele familien til Pia på besøk.

Det er deilig med sommerferie folkens!


Torsdagskos

I går var hele gjengen hos Terje og Iselin til grillvors. Samtlige skulle på bydn, mens noen var ferdig etter vorset. Fredrik skulle på jobb i dag, så jeg måtte nok på byn uten han.
Grillingen var kjempe koselig.
img0443
Meg og Iselin

img0450
Meg og Pia

img0447
Meg og Robin.

Var kjempe kjekt til vi kom til byn og ingen ble enige om hvor vi skulle gå, jo flere kokker jo mere søl eller noe i den duren.

Men er kjempe glad i søtingene mine uansett!

Veldig så planlagt film og wii kveld.På lørdag inviterte Pia,  henne og Bjørnar  på virkelig avslappekveld. Jeg har ikke vært i form i dag, så det passet meg yppelig. Vi så Bedtimestories, som egentlig var ganske moro - typisk Adam Sandler. Vi følte oss ikke veldig ferdig etter filmstunden vår og dro frem Wiien. Der det ble mange runder med Mariokart. bjornar og meg2
Noen mer konsentrert enn andre


meg og pia 1
Ikke alle tar det like seriøst!

pia fikk endelig nok1
Til slutt klikket det for Pia!


Kino og Fridays med jentene

I går samlet vi jentene oss for kino og mat. Vi skulle se den ultimate jentefilmen (trodde vi), så guttene våre ble igjen hjemme. Filmen overrasket oss veldig. Jeg har aldri ønsket meg et stort svart hull å falle ned i som når vi så 17 again. Vi lo kjempe mye, og alle sammen var ganske så pinglig berørt vil jeg si.
Etter filmen sullet vi oss nedover mot Fridays, der vi skulle treffe Iselin (som måtte jobbe stakkars) for å få i oss litt mat.

dsc0864
Benedikte og Maria

dsc0865
Min nydelige Pia og meg.


dsc0870
Hele gjengen. Iselin, Benedikte, Maria, Pia, meg og Caroline!

Takk for en kjempe koselig kveld jenter!

Tur med Iselin

I dag etter Bailine hentet Iselin meg. Vi dro med oss hundene for en tur i Nipedalen. Noe som var kjempe koselig i varmen. Det var så varmt at vi ikke klarte å ha på oss tskjortene. Det var masse folk der, så istedenfor å spise i Nipedalen tok vi med oss maten og hundene ut til meg. Der satt vi i hagen og spiste en kjempe god salat som Iselin hadde laget til oss.

dsc0820
Vi koste oss veldig i solen, med kjempe god mat.

dsc0821
Søtingen som lagde god mat til oss.

dsc0827
Hundene har herjet rundt og rundt i hagen. Til slutt sto Kiwo under bordet og bare så på Bob som løp rundt og rundt.
Vi var de kjedelige som tvang de til pauser.

Det var en kjempe koselig dag, i nydelig vær. Gleder meg til neste uke. Da skal vi avgårde igjen.

St.hans grillingI går kom flere av mine beste på grillings hos meg. Det var nydelig vær, og vi koste oss kjempe mye. Bortsett fra at vi gikk tom for gass når de to siste kom har det vært en strålende kveld.  Tok veldig lite bilder, men her er noen få.

dsc0786
Vi var vist ikke like viktig som statsråden som fløt forbi uti fjorden.


dsc0794
Jeg lagde burger på størrelse med et hus til Bjørnar. Den var så stor at jeg ikke klarte å få den til å samarbeide på grillen.

dsc0797
Britt er fin hun!


I dag skal jeg og Iselin på tur med hundene. Så etter jeg har vært på Bailine, bærer det ut i skogen. Kjempe kos

Hyttetur!

I helgen har vi hatt med oss Terje og Iselin på hytten. Noe som er kjempe koselig. Har gledet oss veldig til dette, det var kjempe kjedelig at det ble avlyst sist.

dsc0813
Kiwo er alltid med på hytten, og stortrives i friheten.

dsc0820
Lørdagen startet med eggsankning, og Iselin hadde selvfølgelig med seg den nye kniven sin!

dsc0838
Som hun kunne bruke til mye rart, blant annet kle av et tre

dsc0851
Guttene (villmarksmenn som de er) lagde seg pil og bue. De stor koste seg og klarte til slutt å skyte 51.5 meter (to stk gutter som var veldig stolte etterpå)

dsc0855
KrigerTerje!
hyttetur ti 9
En liten smask på turen!

hyttetur ti 10
Fugleskremselet som egentlig klarte å skremme meg og Iselin en smule når vi bevegde oss inn på marken.

hyttetur ti 19
Skjekk den mandige pilen min da!

hyttetur ti 23
I dag har det vært så kanonbra vær at jeg og Iselin tok på oss Bikinier og dro frem solsengene. Hun koste seg med P.S. I love you og jeg holder på med andre runde på New moon. Kjempe koselig dag med bestejenten min.

hyttetur ti 32
Mens vi lå der, kom guttene tilbake fra en av krigerturene sine og skøyt rundt med sin nylagde sprettert. Terje var tøffingen som badet i Oktober når vi var der og skuffet når han påsto at han ikke skulle bade. Iselin syns dette var for dårlig og tuslet ut for å lure Terje uti. Til slutt klarte hun å skubbe gutten ut i vannet. Da ble hun så nervøs for hevnen at hun hoppet etter. Så der har man det. Terje og Iselin badet i helgen de!

hyttetur ti 40
På vei hjem fra en fantastisk helg, med våre beste venner. Jeg har kost meg kjempe mye. Og gleder meg til August når vi skal avgårde igjen!

Bursdagsfeiring

Min søte beste Iselin har bursdag i morgen. Noe som måtte feires i dag. Hun er så heldig at hun får dra med familien til Oslo for å treffe søsteren som kommer  hjem etter et år i Nepal.

Vi dro en gjeng på Peppes i byn for å spise og kose oss. Håper bursdagsjenten koste seg like mye som resten av oss.

dsc0765
Iselin fikk sete til bilen.dsc0768
Robin og Martin

dsc0770
Knutti og Helgedsc0773
Meg og Fredrik

dsc0780

dsc0783
Dette var egentlig ganske kult. Det brant rundt hele flasken, men det ser man såklart ikke på bildet. Martin var så flink å drikke opp at han fikk en "flink gutt" av bartenderen når han var ferdig.

Etter spisingen og drikkingen dro deler av oss hjem til Iselin og Terje for å spise kake. Ryggen min var og er helt ferdig, så må skal vi ta kvelden her.

dsc0788
Kakedelen av kvelden.

Takk for en kjempe koselig kveld søtingen min!
hits